U San Remo dolazi Aida, Marijina prijateljica dermatolog. Svi su očarani Aidinom ljepotom: Izet je odmah zavodi, ali ga ona odbija.

5. sez., 22 ep.  - poslijepodnevna epizoda

Mikseta koja je nestala iz studija je gorući problem za Faruka (Senad Bašić). Čombe (Miraj Grbić) se angažira da otkrije lopove koji su opljačkali studio, a Izet (Mustafa Nadarević) nenadano dobiva priliku da na događaju s nestalom miksetom zaradi koji ekstra dinar. Refko (Goran Navojec) danima nije ništa jeo, pa se odlučuje na očajnički korak. Pokušat će, naime, ono što nikom do tada nije pošlo za rukom - prevariti Mariju (Tanja Šojić).
 

9. sez., 34. ep. - večernja epizoda

U San Remo dolazi Aida, Marijina prijateljica dermatolog. Svi su očarani Aidinom ljepotom: Izet  je odmah zavodi, ali ga ona odbija. Muris, da ne bi došao u iskušenje, napušta San Remo. Ostaje Faruk koji nema hrabrosti. Kako je Aida doktorica, Faruk se o njoj raspituje kod Damira. Damir odlučuje pomoći Faruku te organizira sastanak sa Aidom u njihovom stanu. Izet vjeruje da Faruk nema nikakve šanse pa tako pada i oklada. Nakon što ostanu sami u sobi, Faruk se toliko zbuni da počne lagati da ima dermatološke probleme. Na kraju bar dobije okladu.

>>>> Lud, zbunjen, normalan, 7. listopada