SUB-NED 18.00

Redatelj: Elmir Jukić
Scenarist: Feđa Isović

5. sezona, 24 nastavka

Uloge:
Mustafa Nadarević – Izet
Senad Bašić – Faruk
Moamer Kasumović – Damir
Nives Ivanković – Ajna
Tanja Šojić – Marija
Miraj Grbić – Čombe
Goran Navojec – Refko
Emir Hadžihafizbegović – Samir
Bilal Hadžić – Đema Branko
Marija Omaljev - Barbara
Miodrag Krivokapić – Šukrija
Minka Muftić – Zumreta
Jasna Diklić – Fadila
Đido Mova – Aleksandar Seksan

Peta sezona serije 'Lud, zbunjen, normalan' donosi nove likove koje tumače poznati glumci poput Marije Omaljev, Minke Muftić, Gorana Navojca, Nives Ivanković, Emira Hadžihafizbegovića, Tanje Šojić i Miraja Grbića.

Peta sezona popularne humorističke serije o obitelji Fazlinović donosi nove peripetije i neočekivane zaplete u svim životnim segmentima tri muške generacije – Izeta, Faruka i Damira.

Nekoliko godina kasnije situacija u kući Fazlinovića je izmijenjena. Faruk i Ajna žive zajedno, s Izetom u stanu, a stalna prisutnost ženske osobe među okorjelim muškim navikama stvara niz novih komičnih situacija. Prilike dodatno komplicira dolazak Ajninog oca, kapetana ratne mornarice bivše JNA, koji se, igrom slučaja, također useljava u stan Fazlinović, što između njega i Izeta rađa stalne sukobe i nesporazume. U svemu tome, brojne zavrzlame nastaju i s Bubinom rođakinjom Zumrom, koja sada radi kao kućna pomoćnica Fazlinovićevih.

Damir je konačno stao na svoje noge. Završio je fakultet i specijalizirao plastičnu kirurgiju, oženio se i preselio u stan nekadašnjeg susjeda Enesa Hadžiedhemćumurovića. Ima svoju privatnu ordinaciju. Njegova supruga Barbara je trudna i rađa sina. Ponosni pradjed Izet ulaže sve napore ne bi li 'izetizirao' unuka i trudi se svim silama da što više vremena provodi s malim Đemicom.
Studio 'Akord' je prestao postojati i pretvoren je u radio postaju, a glavne zvijezde noćnog programa su Čombe i Refko.

'San Remo' je i dalje glavno okupljalište u kojem caruje gazdarica Marija, a tu su i nespretni, ali uspješni agent Đido Mova, prevrtljivi Jakov, te Čombeova majka koja se pojavljuje kao novi lik u narednim epizodama.

O likovima:
IZET – Stariji gospodin sedamdesetih godina, inženjer u penziji. Još uvijek je veoma vitalan i sklon dobroj čašici. Udovac koji voli žene. Politički je izrazito “crveno” orijentiran. Stara garda. Senilan po potrebi, kada mu to odgovara. U novoj sezoni postaje pradjed. Izet će se svim silama potruditi da na praunuka prenese svoja 'znanja' te stoga inzistira da s malim Đemicom provodi što je više moguće vremena.

FARUK – Izetov sin jedinac. Ima nešto više od četrdeset godina, lijen je i prilično neambiciozan. Faruk je nekadašnji vlasnik glazbenog studija “Akord” koji je sada, četiri godine kasnije pretvorio u radio postaju. Svoju sreću pronašao je s Ajnom, Splićankom s kojom želi imati dijete.

DAMIR – Farukov sin. Nekada najbolji student medicine, danas specijalist plastične kirurgije. Za razliku od oca i djeda, Damir je “na zemlji”. U braku je s Barbarom s kojom dobiva sina.

MARIJA – gazdarica kafića koji je glavno okupljalište cijele obitelji Fazlinović. Marija vodi glavnu riječ u lokalu i nerijetko je glavni oslonac svojim gostima.

REFKO – Brat Dina Mujkića, bivšeg tonca studija 'Akord'. Refko je iz Zagreba došao u Sarajevo. Faruk ga je tada zaposlio u studiju, a sada je zajedno s Čombeom glavna radijska zvijezda novonastalog radija.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju