PET-NED 20.10

’Lud, zbunjen, normalan’, 2013., humoristična serija
7. sezona, 24 epizode
 

Uloge:
Mustafa Nadarević   …..Izet
Senad Bašić           …..Faruk
Moamer Kasumović  …..Damir
Džebra                    …..Ivor Šparavalo
Tatjana Šojić            …..Marija
Miraj Grbić               …..Čombe
Ilir Tafa                    …..Mentor s Kosova
Predrag Ejdus          …..Jovan Belajbeg-Jovanče
Elvira Aljukić            …..Sanela
Marija Omaljev         …..Barbara
Goran Navojec          …..Refko
Ana Begić                …..Monika
Mirvad Kurić             …..Mariofil
Mirsad Tuka             …..Murga
Haris Burina             …..Jakov


Izet, Faruk i Damir, tri su generacije već svima poznate obitelji Fazlinović. Prošlo je šest godina otkad smo ih upoznali, ali nije se puno toga promjenilo. Problemi sa ženama kao neko prokletstvo prate Izeta, Faruka i Damira. Vrijeme je da mali Džebra krene u školu, a njegovo školovanje će dovesti do sukoba između Damira i Izeta. Faruk je proširio posao otvarajući Video produkciju, ali neće sve ići onako kako je planirao…

Osim originalnih karaktera koji doprinose zapletima i komičnim situacijama, seriju su obilježila i zapažena epizodna gostovanja. U jednoj od novih epizoda očekuje nas hrvatski filmski i kazališni glumac Željko Duvnjak. Najpopularnija humoristična serija već je u prvoj sezoni osigurala kultni status s brojnim poklonicima među gledateljima, stoga ne čudi da smo dočekali i sedmu sezonu.


O seriji:

Prošlo je šest godina, ali se nije puno toga promjenilo u familiji Fazlinović. Problemi sa ženama kao neko prokletstvo prate Izeta, Faruka i Damira.

Faruk je sada kratko podšišan, a sijeda boja dominira u njegovoj kosi. Damir i Džebra spavaju u sobi koja je bila Farukova, Izet u svojoj sobi, a Faruk u dnevnom boravku.

Nekadašnja ’Radio stanica’ pretvorena je u ’Video-audio produkciju Akord’. Međutim, promjene u poslovanju ne donose pozitivne rezultate nego sve veće peripetije i probleme sa kojima Faruk jedva izlazi na kraj.
Kao jedan od suvlasnika Video produkcije pojavljuje se novi lik u seriji, Mentor Kosova (35), kosovski Albanac, ambiciozan, vrijedan i priprost čovjek. Ponosi se svojim nacionalnim podrijetlom, a spreman je platiti piće svakome tko uzvikne: Kosovo Republik. S jednakom pažnjom kao i, primjerice, Faruka, saslušat će i luckastog Čombu. U suštini je dobronamjeran, ali potpuno neupućen u posao kojim se bavi, a to je video produkcija.

Džebra je starmali dječak, a ima samo 7 godina. Kada govori, koristi izraze koji nisu prikladni njegovom uzrastu (kompromitiran, indolentan, adekvatan, ...). Ne voli školu, jasno prepoznajemo da je po karakteru najsličniji Izetu.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju