Mikseta koja je nestala iz studija je gorući problem za Faruka. Čombe se angažira da otkrije lopove koji su opljačkali studio, a Izet dobiva priliku da zaradi koji ekstra dinar.

5.sez., 22.ep - 4. studenog

Mikseta koja je nestala iz studija je gorući problem za Faruka (Senad Bašić). Čombe (Miraj Grbić) se angažira da otkrije lopove koji su opljačkali studio, a Izet (Mustafa Nadarević) nenadano dobiva priliku da na događaju s nestalom miksetom zaradi koji ekstra dinar. Refko (Goran Navojec) danima nije ništa jeo, pa se odlučuje na očajnički korak. Pokušat će, naime, ono što nikom do tada nije pošlo za rukom - prevariti Mariju (Tanja Šojić).

3.sez.,60.ep - 4. studenog

Izet (Mustafa Nadarević) i njegov nerazdvojni kolega Điđimilović (Vanja Drach) odlučuju napraviti roštilj na balkonu. Kao sredstvo za potpalu vatre uzimaju staru knjigu, no uspostavi se da je to knjiga iz koje Damir (Moamer Kasumović) sprema ispit iz mikrobiologije. Damir je pao na ispitu, a zbog niza slučajnih okolnosti Faruk (Senad Bašić) počinje sumnjati kako se on drogira. Kao psihijatar i stručnjak za odvikavanje od opojnih droga u cijeli slučaj se u upetljava doktor Điđimilović.