Faruku (Senad Bašić) stiže kazna porezne inspekcije, ali on pronalazi rješenje, po kojem rasprodaje namještaj iz studija i narukvicu koju je Izet (Mustafa Nadarević) imao namjeru pokloniti Spomenki.

42. i 23.ep

Faruku (Senad Bašić) stiže kazna porezne inspekcije, ali on pronalazi rješenje, po kojem rasprodaje namještaj iz studija i narukvicu koju je Izet (Mustafa Nadarević) imao namjeru pokloniti Spomenki. U ispražnjen studio dolazi Deen Backović s namjerom da tu snima svoj novi album, a spletom okolnosti Izet dolazi do jedinog mogućeg zaključka te za sve krivi nova kućna pomoćnica Rapka (Belma Lizde Kurt).
Nakon ultrazvučnog pregleda Dino (Milan Pavlović), saznaje da je medicinski fenomen te da ima tri bubrega. Angažira Samira da mu nađe pacijenta kome bi ga prodao i konačno se domogao para. Damir (Moamer Kasumović) i Faruk (Senad Bašić) pronalaze Izetovu (Mustafa Nadarević) oporuku u kojoj su ostali bez prebijene pare, pa angažiraju Samira da oporuku 'okrene' u njihovu korist. No, Samiru je jedino važno da on prođe najbolje.


22. i 47.ep - 29. prosinca

Neuspješna noć sa Spomenkom, dovodi Izeta (Mustafa Nadarević) do očaja te u pomoć zove starog prijatelja, doktora Điđimilovića. On mu preporučuje upotrebu Viagre. Kako bi 'spasonosne' tablete sakrio od ukućana, presipa ih u praznu kutiju od analgetika. U Akordu je nered nakon pijanke, Dino (Milan Pavlović) i Faruk (Senad Bašić) su mamurni od posljedica pozamašne količine alkohola. Kako bi se riješili glavobolje, uzimaju analgetik iz pogrešne kutije.
Izet (Mustafa Nadarević) iznenada otkriva u sebi sklonost ka stolarskom zanatu. S obzirom da je namještaj u studiju u lošem stanju, on i Faruk (Senad Bašić) sklapaju dogovor da će za odgovarajuću naknadu Izet izvršavati sitne popravke. Dino (Milan Pavlović) započinje ozbiljnu vezu s djevokom Fahrom. Međutim, ona se bavi najstarijim zanatom na svijetu.