Dok Damir (Moamer Kasumović) i Alma bezuspješno pokušavaju pokrenuti kompjuter, Izet (Mustafa Nadarević) bestidno prisluškuje što rade i pogrešno shvati u čemu je problem.

4. sez., 4. ep. - 26. rujna

 

Faruk (Senad Bašić) i Senada (Snježana Marković) su odlučili vjenčati se. To Izetu (Mustafa Nadarević) ne bi predstavljalo značajan problem da njihova odluka ne podrazumijeva i zajednički život u njegovom stanu. Preko toga on ne želi lako preći i potpomognut Damirom (Moamer Kasumović) kuje plan kako da rastavi mlade zaručnike. Taj plan uključuje i visoko moralnog odvjetnika Enesa Hadžiethemćumurovića (Žan Marolt) koji je, za omanju novčanu svoticu, uvijek spreman uskočiti u Izetove malverzacije. Nema razloga da tako ne bude i u ovom slučaju.

4. sez., 7. ep. - 26. rujna

Pokušavajući da oživi dosadne penzionerske dane, Izet (Mustafa Nadarević) se odlučuje napisati bosansku gramatiku, a u isto vrijeme Faruk (Senad Bašić) utjehu nalazi u alkoholu budući da ga je ostavila Senada (Snježana Marković) Enes mu preporuča privatnog istražitelja koji mu može nabaviti dokaze da je Senada nevjerna. Slučaj je htio da Damirova (Moamer Kasumović) djevojka Mirna (Alma Terzić) stanuje u istom haustoru sa Senadom i to će pokrenuti niz duhovitih okolnosti…

 

1. sez., 13. ep. - 27. rujna

 

 

Dok Damir (Moamer Kasumović) i Alma bezuspješno pokušavaju pokrenuti kompjuter, Izet (Mustafa Nadarević) bestidno prisluškuje što rade i pogrešno shvati u čemu je problem. Kao i obično, spas traži od doktora Điđimilovića (Vanja Drah). U studiju Akord i dalje vlada kaos. Situaciju koristi Ćombe (Mira Grbić) ne bi li konačno snimio svoj album. Iznenada, pojavljuje se Rambo, ali ga u zbrci kaotičnih tonova nitko ne primjećuje.    

1. sez., 14. ep. - 27. rujna

 

 

Izet (Mustafa Nadarević) na sve načine pokušava se nekako povrijediti kako bi naplatio životno osiguranje, no nikako u tome ne uspijeva.U studiju curi na sve strane. Dino (Milan Pavlović) angažira rođaka Mehu da zakrpa rupe na prozorima i ugradi silikone. Ivana dočekuje rođakinju Draganu, koja joj nudi usluge svoga muža da joj poveća grudi i ugradi silikone.Zbrka nastaje kada se 'dva majstora' sretnu na istom mjestu u isto vrijeme.