NEDJELJA 20.05

Redatelj: Elmir Jukić
Scenarist: Feđa Isović

Uloge:
Mustafa Nadarević – Izet
Senad Bašić – Faruk
Moamer Kasumović – Damir
Nives Ivanković – Ajna
Tanja Šojić – Marija
Miraj Grbić – Čombe
Goran Navojec – Refko
Emir Hadžihafizbegović – Samir
Bilal Hadžić – Đema Branko
Marija Omaljev - Barbara
Miodrag Krivokapić – Šukrija
Minka Muftić – Zumreta
Jasna Diklić – Fadila
Đido Mova – Aleksandar Seksan

O likovima:

IZET – Stariji gospodin sedamdesetih godina, inženjer u penziji. Još uvijek je veoma vitalan i sklon dobroj čašici. Udovac koji voli žene. Politički je izrazito “crveno” orijentiran. Stara garda. Senilan po potrebi, kada mu to odgovara. U novoj sezoni postaje pradjed. Izet će se svim silama potruditi da na praunuka prenese svoja 'znanja' te stoga inzistira da s malim Đemicom provodi što je više moguće vremena.

FARUK – Izetov sin jedinac. Ima nešto više od četrdeset godina, lijen je i prilično neambiciozan. Faruk je nekadašnji vlasnik glazbenog studija “Akord” koji je sada, četiri godine kasnije pretvorio u radio postaju. Svoju sreću pronašao je s Ajnom, Splićankom s kojom želi imati dijete.

DAMIR – Farukov sin. Nekada najbolji student medicine, danas specijalist plastične kirurgije. Za razliku od oca i djeda, Damir je “na zemlji”. U braku je s Barbarom s kojom dobiva sina.

MARIJA – gazdarica kafića koji je glavno okupljalište cijele obitelji Fazlinović. Marija vodi glavnu riječ u lokalu i nerijetko je glavni oslonac svojim gostima.

REFKO – Brat Dina Mujkića, bivšeg tonca studija 'Akord'. Refko je iz Zagreba došao u Sarajevo. Faruk ga je tada zaposlio u studiju, a sada je zajedno s Čombeom glavna radijska zvijezda novonastalog radija.