Izet (Mustafa Nadarević) raspisuje natječaj za novu kućnu pomoćnicu.

41.ep - 18 studenog

Izet (Mustafa Nadarević) raspisuje natječaj za novu kućnu pomoćnicu. U San Remo dolazi porezna inspekcija i igrom slučaja Stjepan saznaje da porezni inspektor planira posjetiti studio Akord. Telefonska linija u Akordu je u kvaru, a Ivana i Faruk (Senad Bašić) kuju plan kako da zavaraju poreznog inspektora.

43.ep - 19. studenog

Izet (Mustafa Nadarević) proživljava traumatične trenutke, sukobljava se s vlastitim halucinacijama. Damir (Moamer Kasumović) i Faruk (Senad Bašić) će napraviti sve da mu otežaju stanje i da dođu do njegovog crnog fonda. Srećom, za Izeta tu su i stručni savjeti doktora Ðiđimilovića. Susjed Enes (Žan Marolt) upoznaje Rapku (Belma Lizde Kurt) i romantična veza je na pomolu.

48.ep - 20. studenog

Poskupljenje životnih namjernica navodi Izeta (Mustafa Nadarević) na radikalne poteze. Odlučuje da se bavi peradarstvom, ali Enes (Žan Marolt) predstavlja prepreku njegovoj poslovnoj inicijativi. U studio dolazi čuvena estradna zvijezda. Zarada je na vidiku, međutim događaji se ne razvijaju onako kako je to Faruk (Senad Bašić) isplanirao. Izetova poslovna inicijativa će direktno ugroziti Farukov poslovni plan.