U susjedstvo Fazlinovića doseljava zgodna gospođa Spomenka Vihorec (Milena Dravić), što Izetovom (Mustafa Nadarević) oku nije moglo promaći.

5.ep - 17. lipnja

Izet (Mustafa Nadarević) se prijavljuje na audiciju za ulogu u igranom filmu. Uloga policajca koju je dobio mu odlično leži pa se on u nju previše uživljava. Vedrana, Spomenkina kćerka, se nenadano vraća iz Amerike i to u Dini (Milan Pavlović) budi zaboravljene emocije. Izet koristi priliku da povrati Spomenkinu ljubav, ali to će biti uspjeh kratkog daha.

49.ep - 18. lipnja

Senka i Spomenka (Milena Dravić) su napustile Izeta (Mustafa Nadarević). Ta situacija je za njega neizdrživa, te Izet pada u tešku depresiju. U pomoć poziva doktora Ðiđimilovića. Doktor ima ključ za njegovo izlječenje, a to je da Izet pod hitno mora ostvariti vezu s nekom novom ženom. Faruk (Senad Bašić) je u akciji renoviranja studija. Sve to financira Stefanel, velika glazbena zvijezda koja želi tu snimiti svoj novi album. Stvari se odlučno razvijaju dok se u cijelu situaciju ne upetlja Dino (Milan Pavlović).

52.ep - 19. lipnja

Gošće iz Nizozemske odlučile su ostati još neko vrijeme u Sarajevu. Izet (Mustafa Nadarević) u tome vidi priliku za dodatnu zaradu, a Čombe (Miraj Grbić) i Dino (Milan Pavlović) mogućnost za seksualnu avanturu. Faruk (Senad Bašić) i Damir (Moamer Kasumović) su preselili u studio i učinit će sve kako bi se vratili u stan. Njihov plan je jednostavan - razotkriti Izetu da su njegove gošće u ljubavnoj vezi, što bi onda trebalo rezultirati da ih on izbaci iz stana.

 5.ep - 20. lipnja

 U susjedstvo Fazlinovića doseljava zgodna gospođa Spomenka Vihorec (Milena Dravić), što Izetovom (Mustafa Nadarević) oku nije moglo promaći. U želji da joj se udvara, poziva je na kavu i daruje joj staru obiteljsku sliku, koju je Faruk (Senad Bašić) namjeravao prodati vjerujući da vrijedi silno bogatstvo. Očajan što mu je propala još jedna prilika da se dočepa novca, Faruk provaljuje u Spomenkin stan, ali tu ga čeka neugodno iznenađenje. Dok Izet zadovoljno trlja ruke zbog dobro odrađenog kupoprodajnog transfera i broji hrpu novca, Faruk lista oglase tražeći auto.

46.ep - 21. lipnja

 

Policija u gradu ima dva goruća problema: falsificirane novčanice i egzibicionista, koji po parkovima presreće žene. Čudnim spletom okolnosti, Fazlinovići postaju osumnjičeni za obje pojave. Lokalni prevarant Jakov još jednom će iz svega izvući deblji kraj, a Spomenka (Milena Dravić) i Senka kuju plan kako bi se osvetile Izetu (Mustafa Nadarević) za svu bol koju im je nanio.