Kada se za šankom sretnu Izet (Mustafa Nadarević) i Čombe, u trenu se rađa 'prljava' poslovna kombinacija. Izet, koji je uvijek gladan novca i ne sluteći, uzima paketić s drogom.

32. ep. - 11. srpnja

Faruk (Senad Bašić) i Dino skupljaju ekipu za mjesni turnir u nogometu u nadi da će osvojiti prvo mjesto i nagradu od pet tisuća maraka. Uz Izetovu (Mustafa Nadarević) 'malu intervenciju', dolaze do finala i sve izgleda kao da je nagrada već u njihovim rukama. U kladionicama sve su šanse na strani 'Akorda'. Ali, u odlučujućoj utakmici ništa ne ide kako treba. Šefika i Enes (Žan Marolt) provode ugodno prijepodne u kinu, ali nakon neočekivanog poklona, Šefika počinje sumnjati u Enesove namjere.


33. ep. - 12. srpnja

Kada se za šankom sretnu Izet (Mustafa Nadarević) i Čombe, u trenu se rađa 'prljava' poslovna kombinacija. Izet, koji je uvijek gladan novca i ne sluteći, uzima paketić s drogom. U studiju Akord konačno dobra poslovna prilika. No, dok gost čeka da počne sa snimanjem, nastaje zbrka oko sumnjivog paketića, koji ponovo dospijeva kod Čombe. Međutim, sve se to dogodi u pogrešnom trenutku.