Legendarni trojac Fazlinovića dobiva nasljednika: Lud, zbunjen, normalan i mali Đemica! Hoće li Izet uspjeti 'izetizirati' svog praunuka? Saznajte u novim nastavcima najgledanije humoristične serije u Hrvatskoj!

17.-18.ep - 10. prosinca
Besposlica i jednolična svakodnevnica ponukaju Faruka (Senad Bašić) i Ivanu da se odvezu do njene vikendice izvan grada. Nakon nekoliko čaša vina, atmosfera postaje opuštajuća i njih dvoje provode romantično popodne. Dino (Milan Pavlović) je usamljen u studiju kada se nenadano pojavi klijent s ozbiljnom i hitnom poslovnom ponudom. U potrazi za Farukom (Senad Bašić) i Ivanom, on upada u stan Fazlinovića, gdje ugleda vidovitu Džemilu usred obreda.
Izet (Mustafa Nadarević) je u novom pokušaju da se domogne novaca te pokušava pojesti 571 feferon te tako oboriti Guinessov rekord. No, umjesto u knjigu Guinessovih rekorda, dospijeva u bolnicu. Ivana i Faruk (Senad Bašić) pokušavaju prekinuti započetu romancu ili je bar zatajiti, ali strast je jača od toga. Jedino Dino (Milan Pavlović), ništa ne razumije.

19.-20.ep - 11. prosinca
San Remo traži zaposlenika za kućnu dostavu, a Izet (Mustafa Nadarević) je u potrazi za poslom. Kocke su se sklopile i Izet se zapošljava kao dostavljač pizza. Ivana posjećuje oftalmologa i dobije leće s dioptrijom, ali nije vješta u njihovom stavljanju. Dok joj Faruk (Senad Bašić) pokušava pomoći u tome, leća završavaju u čaši s vodom, a potom i u Izetovom trbuhu.
Hodanje po svježe uglačanom parketu ima bolne posljedice za Izeta (Mustafa Nadarević) – ukliještilo ga u leđima. Šefika mu nudi pomoć rođakinje Senade koja je stručnjak za 'švedsku masažu'. Kako nema kud, Izet unaprijed plaća mladu maserku. Vješta maserka Senada pošteno odrađuje svoj posao, ali masira pogrešnog Fazlinovića.

21.-22.ep - 12. prosinca
Izet (Mustafa Nadarević) se nakon smrti susjeda Muradifa, kandidira za novog predsjednika kućnog savjeta. Organizira kampanju i brojno glasačko tijelo, ali to nije dovoljno da pobijedi svog protukandidata Milovana. No, u zadnjem trenutku, iz Amerike stiže Spomenka (Milena Dravić) i svoj glas daje Izetu.
Neuspješna noć sa Spomenkom, dovodi Izeta (Mustafa Nadarević) do očaja te u pomoć zove starog prijatelja, doktora Điđimilovića. On mu preporučuje upotrebu Viagre. Kako bi 'spasonosne' tablete sakrio od ukućana, presipa ih u praznu kutiju od analgetika. U Akordu je nered nakon pijanke, Dino (Milan Pavlović) i Faruk (Senad Bašić) su mamurni od posljedica pozamašne količine alkohola. Kako bi se riješili glavobolje, uzimaju analgetik iz pogrešne kutije.