Izet (Mustafa Nadarević) na sve načine pokušava se nekako povrijediti kako bi naplatio životno osiguranje, no nikako u tome ne uspijeva.

14., 31. i 50.ep

Izet (Mustafa Nadarević) na sve načine pokušava se nekako povrijediti kako bi naplatio životno osiguranje, no nikako u tome ne uspijeva.

U studiju curi na sve strane. Dino (Milan Pavlović) angažira rođaka Mehu da zakrpa rupe na prozorima i ugradi silikone. Ivana dočekuje rođakinju Draganu, koja joj nudi usluge svoga muža da joj poveća grudi i ugradi silikone. Zbrka nastaje kada se 'dva majstora' sretnu na istom mjestu u isto vrijeme.

U ekskluzivnom sarajevskom hotelu odsjeda multimilijunaš iz SAD-a, stariji gospodin narušenog zdravlja, koji posljednjim atomima snage pokušava pronaći svoje potomke – Fazlinoviće. Ali, kada ih konačno pronađe, previše uzbuđenja loše utiče na njegovo zdravlje. Susjed Enes (Žan Marlot) ne odustaje od Šefike, a Izet (Mustafa Nadarević) se i dalje služi prijevarama u pokušaju da se svidi Senki. Posljedice su umalo tragične.

Izet (Mustafa Nadarević) se prijavljuje na audiciju za ulogu u igranom filmu. Uloga policajca koju je dobio mu odlično leži pa se on u nju previše uživljava. Vedrana, Spomenkina kćerka, se nenadano vraća iz Amerike i to u Dini (Milan Pavlović) budi zaboravljene emocije. Izet koristi priliku da povrati Spomenkinu ljubav, ali to će biti uspjeh kratkog daha.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju