Zabrinut za svoj izgled i Izet odlučuje da napravi nešto po tom pitanju. Kako bi došao do najboljih preparata za pomlađivanje on u priču uključuje Samira.

6.sez., 11.ep, ponedjeljak 1. travnja

Izetovo dokoličarsko večer će prekinuti uspaničeni Šukrija. Shvatio je da ga Fadila hoće ubiti i traži od Izeta da mu pomogne spasiti glavu. U potrazi za Šukrijom u stan dolazi Fadila. Njen dolazak će natjerati Šukriju da se sakrije, a Izeta da se aktivno uključi u spašavanje njegovog života. Stvar će se dodatno zakomplikovati kada u stan dođe Čombe, a nešto kasnije Ajna i Faruk koji, zbog sumnje da je Šukrija ubijen, dovode i policiju.

6.sez., 12.ep, utorak 2. travnja

Iznerviran prometnom gužvom u Sarajevu, Faruk odlučuje da kupi motor. Ajna nije oduševljena tom njegovom idejom, a kada Faruk posudi motor Čombetu, ispostaviti će se da je bila u pravu. Motor će biti ukraden i to će dovesti do niza zanimljivih zapleta. Šukrija i dalje pokušava da se oslobodi supruge Fadile, a nesebičnu pomoć u tom svom naumu pružit će mu čovjek od koga se najmanje nadao - Izet.

6.sez., 13.ep, srijeda 3. travnja

Već neko vrijeme Izet je dadilja za Damirovo i Barbarino dijete. Sliku Izeta kao ozbiljnog pedagoga narušit će Faruk. On je potpuno uvjeren da Izet loše utiče na malog Džemicu, te nagovara Damira i Barbaru na akciju špijuniranja kako bi točno upoznali pedagoške metode koje Izet primjenjuje. Pronicljivi Izet, međutim, angažira privatnog istražitelja Đido Movu da u stan ugradi senzore pokreta koji će spriječiti da ga se zatekne nespremnog.

6.sez., 14.ep, četvrtak 4. travnja

Izet je očajan: Barbara i Damir su angažirali Zumru da čuva malog Džemicu, a njemu je dozvoljeno da sa dijetetom bude samo u prisustvu jednog od roditelja. No, sve će se promjeniti kada se Zumra iz šetnje vrati bez Džemice. Dijete je oteto i Izet će tu okolnost iskoristiti da sticanje povjerenja u njegov odgojiteljski rad. Čombe i Refko od Faruka dobiju zadatak generalno očistiti radio stanicu. To od njih dvojice zahtijeva izniman intelektualni napor.

6.sez., 15.ep, petak 5. travnja

Kako bi sačuvao mladalački izgled Šukrija koristi hidratantne kreme. Zabrinut za svoj izgled i Izet odlučuje da napravi nešto po tom pitanju. Kako bi došao do najboljih preparata za pomlađivanje on u priču uključuje Samira. Nesretnim slučajem Faruk će otkinuti glavu lutki koju je Ajni prije smrti poklonila njena mama, a istovremeno će Šukrija slomiti punu bocu Izetove skupocjene maksuzije. Oba ta događaja će nizom okolnosti biti pripisani Zumri. Ni kriva ni dužna Zumra će dobiti otkaz.