Buba prilikom usisavanja kuće pokvari usisivač. Pošto je riječ o usisivaču koji je “gotovo pa nov”, nema mu ni 40 godina, Izet odlučuje popraviti ga.

5.sez., 23.ep - 11. studenog
Buba (Belma Lizde Kurt) prilikom usisavanja kuće pokvari usisivač. Pošto je riječ o usisivaču koji je “gotovo pa nov”, nema mu ni 40 godina, Izet (Mustafa Nadarević) odlučuje popraviti ga. U tome će mu pomoći majstor Drago (Predrag Jokanović) koji radi u umjetničkoj galeriji. U istoj galeriji Batko (Almir Čehajić Batko) otvara izložbu suvremene umjetnosti. Seksi djevojka Sanela (Elvira Ajkunić) dolazi u studio sa željom da snimi pjesmu. Refko (Goran Navojec), oduševljen njenim izgledom, spreman je obećati baš sve što ona želi čuti.

3.sez., 59.ep - 11. studenog
Faruk (Senad Bašić) dobije od Tanje (Slađana Bukejlević) na dar akvarij sa zlatnom ribicom. U pijanom stanju Izet (Mustafa Nadarević) razgovara s ribicom, a Damir (Moamer Kasumović) koji prisluškuje taj razgovor saznaje gdje su sakriveni njegovi novci iz crnog fonda. Damir uzima novce, odlazi na koncert u Novi Sad, a Izet poklanja akvarij Samiru (Emir Hadžihafisbegović). Samiru je to prilika za laku zaradu pa pokušava uvjeriti Selmu (Zana Marjanović) da ga kupi. U sve se, po svom običaju, umiješa nezgrapni Dino (Milan Pavlović) koji svojim potezima izaziva opću zabunu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju