Mustafa kod kuće ne pokazuje prevelik interes za Asije, kao ni za koga drugoga, no jako je zaokupljen kćeri.

13.ep, 2.dio, 14.ep, 1.dio - 24. lipnja

Mustafa slijedi Narin i Haruna te za vrijeme stanke na silu odvede Narin. Aslan čuje da je Mustafa oteo Narin pa se sam baci u potragu za sinom. On se boji se da će Mustafi netko nauditi. I Serdar je odlučan u namjeri da ih nađe i ovaj put nema milosti. Svi koji su saznali kamo će Mustafa odvesti Narin kreću na put kako bi ih presreli. No Mustafa je riskirao sve i zaputio se na opasan put. Mustafa je pokušao prijeći granicu miniranog područja i ondje su ga zaustavile sigurnosne snage. Mustafa je hitno prevezen u bolnicu i operiran. Nakon uspješne operacije, Mustafa je primljen na intenzivnu njegu. Glava obitelji Bulut Aslan i ostali članovi obitelji shrvani se mole za Mustafino zdravlje.

14.ep, 2.dio, 15.ep, 1.dio - 25. lipnja

Napetost se nastavlja. Hatun krivi Aslana, a Aslan Indži. Asije se raduje tome što je Mustafa dobro. U noći kad je namjeravala bdjeti uz muža, posjeti Narininu sobu. Na trenutak se sažalila nad njom i osjetila samilost, no kad ugleda krv na Narininoj vjenčanici, promijeni mišljenje. U tom trenu u sobu uđe Harun. Suoči se s istinom i poželi nauditi Mustafi. Mustafu će opet spasiti doktor Serdar. Doktor Serdar jedina je osoba koja u vrtlogu događaja uspijeva logično razmišljati pa čini sve što je u njegovoj moći kako Narin ne bi bila nesretna. Dok se Mustafino stanje u duševnoj bolnici iz dana u dan sve više pogoršava, Narin se, nakon svega što je doživjela s Harunom, nađe na pragu samoubojstva.

15.ep, 2.dio, 16.ep, 1.dio - 26. lipnja

Serdar, s jedne strane, misli da je Mustafa zaslužio da bude u duševnoj bolnici i da treba liječenje, no druge strane, sažali se nad stanjem gospođe Durije. Serdar se obračunava sa svojom savješću. Mustafa iz dana u dan sve manje reagira. Asije više ne može podnijeti tu situaciju pa pada pred noge majci Hatun. Moli je za oprost i u ime djeteta koje nosi preklinje je da Narin ode posjetiti Mustafu. Mustafa je zahvaljujući Narininu dolasku ponovno počeo komunicirati sa svijetom i progovorio pred Asijinim i Serdarovim očima. Harun se pak, želeći iznenaditi Narin, nenajavljeno vratio iz Ankare kamo je otišao kako bi dobio premještaj, no dočekalo ga je ružno iznenađenje, jer nije pronašao Narin. Kad nakon sati i sati Serdar doveze Narin kući, za Haruna je to kap koja je prelila čašu. Harun je pita gdje je bila. Narin ne želi nikoga povrijediti, no ne može ni lagati.

16.ep, 2.dio - 27. lipnja

Nalan ne želi da njezin brat više pati zbog tih događaja. Nalan mu kaže da ga ne želi više gledati takvog. Kaže mu da je postao žrtvom svoje dobrote i čistoće, no da je dosta. Da je vrijeme da to završi. Narin čuje taj razgovor. Slomljena je. Kaže da ide po kruh, izađe iz kuće i na ulici lije suze nad svojom sudbinom. Jašar zamoli Narin da ponovno ode s njim posjetiti Mustafu, međutim nju je Harun zaključao u kuću. Harun i Jašar se potuku na tržnici. Jašar pred svima kaže kako je Harun istukao Narin i zaključao je u kuću. Serdar optužuje majku da je ona kriva, jer sada ne može spasiti Narin. Harun tuče Narin, iako su svi govorili da je on obrazovan i dobar. Jašar pak ima drugih problema. U posjetu Mustafi Asije dobije trudove. Narin kod Mustafe dovodi njegovu kćerku.

17.ep - 28. lipnja

Asije je bez svijesti. Serdar odmah organizira vozilo i želi majku i dijete odvesti u bolnicu. Narin pak uzima dijete u naručje i odnosi ga Mustafi. Kad iznenada ugleda Narin s djetetom u naručju, lice mu se u trenu promijeni. Mijenja mu se držanje i pogled, kao i očito njegov budući život. Ona je sada Mustafina nada u život. Mustafa uzima svoje dijete u naručje, a na licu mu se ocrtavaju spokoj i ljubav koje vidimo prvi put. Mustafa kćeri daje ime Nar. Serdar dijete i Asije odvozi u bolnicu. Beba je zbog preranog rođenja smještena u inkubator.  Mustafi dosude slobodu i puštaju ga. On uzima kćer koja je toliko dugo bila u bolnici i ulazi u kuću s djetetom u naručju. Kao da za Mustafu počinje novo razdoblje. Mustafa kod kuće ne pokazuje prevelik interes za Asije, kao ni za koga drugoga, no jako je zaokupljen kćeri.