U produkciju Akord dolazi TV ekipa kako bi snimili reportažu o seriji „Don Žuan sa Alipašinog polja“. Izet i Faruk se dogovaraju oko izjava ali se ni jedan ne drži dogovora.

9. sez., 2. Ep. - 6. travnja

Damir svoju depresiju i tugu liječi velikim količinama alkohola. Marija preuzima funkciju predsjedavajućeg na Izetovim sastancima uvodeći kontrolu i na tom polju. Produkcija Akord je u financijskim problemima, što je prirodno stanje za Farukovu firmu. Izet je napisao svoj prvi scenarij koji je prihvatila Televizija, te produkcija Akord ulazi u snimanje serije. Obzirom da Akord ne može financirati glumce, Marija pronalazi rješenje...
 

9. sez., 3. Ep. - 7. travnja

Faruk kontinuirano ima noćne more kojih se ne može riješiti. Damir i dalje pije, ali ovog puta će mu se se, možda, alkohorizirano stanje u kojem je danima i ispalatiti. Marija pokušava spojiti Izeta sa jednom gospođom koja je stambeno situirana kako bi se riješila jednog problema. Možda bi joj i pošlo za rukom da se nije upetljao Fufe.
 

9. sez., 4. Ep. - 8. travnja

U produkciju Akord dolazi TV ekipa kako bi snimili reportažu o seriji „Don Žuan sa Alipašinog polja“. Izet i Faruk se dogovaraju oko izjava ali se ni jedan ne drži dogovora. U San Remo dolazi Nikolina, koja je jako zainteresirana za Damira. Međutim, kako je Damir stalno pijan, on to ne primjećuje. Marija mu pokušava skrenuti pažnju, ali on pogrešno shvaća.

>>>> Lud, zbunjen, normalan, 11. travnja

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju