Iz Južne Amerike vratio se stari Farukov (Senad Bašić) prijatelj Feta (Željko Stejpanović). On je bio bubnjar u legendarnom Farukovom bendu 'Vukovi s Vratnika'.

22. prosinca

Iz Južne Amerike vratio se stari Farukov (Senad Bašić) prijatelj Feta (Željko Stejpanović). On je bio bubnjar u legendarnom Farukovom bendu 'Vukovi s Vratnika'. Dok ispijaju gajbe piva u studiju njih dvojica prisjećaju se starih dana. Njihova priča nas vraća desetak godina unazad kada je Faruk otvorio studio. Kupovina poslovnog prostora u kome je smješten studio bila je malverzacija u koju su uključeni Izet (Mustafa Nadarević), Samir (Emir Hadžihafisbegović) i doktor Điđimilović (Vanja Drach). Naravno, Dino (Milan Pavlović) je čovjek koji svemu tome daje svoj svojevrstan pečat.

6.sez., 7.ep - 23. prosinca

Čombe i Refko imaju genijalnu ideju kako da podignu slušanost radio stanice „Akord“. Nagovaraju Faruka da im dopusti emitovanje nove emisije koja će se zvati „Bezlični razgovori“ i u kojoj će oni ugostiti zanimljive goste iz raznih svera javnog života. Opklada između Šukrije i Izeta će biti motiv da se ovaj drugi upusti u neslavnu avanturu pecanja ribe u Miljackoj...