Izetov konceptualno-likovni rad, pod nazivom „Heroji Revolucije“, je ostvario uspjeh i kod kritike i kod publike. Nošen krilima iznenadne slave Izet će dobiti i novi zadatak, smisliti idejno riješnje plakata za predstojeći Festival ljudskih prava.

7.sez., 5.ep - 20. rujna

Izetov konceptualno-likovni rad, pod nazivom „Heroji Revolucije“, je ostvario uspjeh i kod kritike i kod publike. Nošen krilima iznenadne slave Izet će dobiti i novi zadatak, smisliti idejno riješnje plakata za predstojeći Festival ljudskih prava. Slučajnost je htjela da Farukova produkcija snima upravo isti taj događaj. Glavna manifestacija je u San Remu, i svi ovi akteri na jednom mjestu i u isto vrijeme, će svojim ponašanjem prouzročiti da se taj kulturni događaj pretvori u potpuni debakl.

7.sez., 6.ep. - 21. rujna

Desila se provala u Umjetničku galeriju i Izetova postavka pod imenom „Heroji Revolucije“ je potpuno uništena. Mada je vidno potresen ovim događajem, Izetu će jedno saznanje vratiti volju za životom. Saznao je, naime, da je njegova postavka osigurana na 10 tisuća eura. U međuvremenu, Farukov ljubavni život konačno ima smisla. Bila je to ljubav na prvi pogled, ali zbog određenih razloga, ta veza mora ostati tajna...

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju