Kufe strahuje jer je čitajući mamin dnevnik našao gatarino proročanstvo koje kaže da će joj jedan sin umrIjeti na svoj 37 rođendan, a Kufetu je za desetak dana upravo 37. rođendan.

8 sez., 6.ep - 17. studenog

U Damirovoj ordinaciji su se pomiješali medicinski kartoni te, greškom, umjesto da pacijentici poveća grudi, Damir ih smanji. Damir, pod prijetnjama njenog supruga, bježi i skriva se u Ladinoj sobi, (u kojoj ona spava) igrom slučaja gol. Faruk je pobjegao iz zatvora i on se od policije skriva u ormar u Ladinoj sobi, također, gol. Spletom okolnosti tu ih zatiću Barbara i Senada.

8.sez., 7.ep - 18. studenog

Barbara i Damir žele obnoviti svoju vezu te Barbara da bi dokazala da se promijenila, preuzima na sebe održavanje kuće. Kufe da bi pospješio zaradu pjevajući na ulici, maskira se u prosjaka. Mentoru je u uho ušla voda dok se kupao na bazenu pa ne čuje najbolje. Burek i Faruk su organizirali poslovnu večeru sa direktorom televizije koja treba otkupiti njihovu seriju. Na toj večeri Izet bi trebao prezentirati financijski plan. Međutim, Izet je popio tablete koje je Barbara čisteći kuću, slučajno pomiješala te su mu otkazali koordinacija pokreta i jezika. Dok Izet pokušava doći sebi, Faruk traži od nagluhog Mentora i slijepog Kufeta da riješe situaciju predstavljajući ih kao ton majstora i kamermana.

8.sez., 8.ep - 19. studenog

Kufe strahuje jer je čitajući mamin dnevnik našao gatarino proročanstvo koje kaže da će joj jedan sin umrIjeti na svoj 37 rođendan, a Kufetu je za desetak dana upravo 37. rođendan. Faruk i Burek počinju snimati pilot epizodu sapunice. Likovi u seriji su Svekar, Snaha koju glumi Barbara i dječak. Mama od dječaka je Damirova bivša djevojka. Damir sumnja da je dječak njegov sine te uzima dlaku za DNK analizu. Barbara čuje da je Damir radio DNK analizu i hvata je panika.