Večeras u 20 sati ne propustite prvu epizodu hit serije "Ljubav i kazna" u kojoj glavnu ulogu igra zvijezda serije "Asi" i najpopularniji turski glumac Murat Yildrim!

Serija ‘Ljubav i kazna’ na male ekrane donosi sukob tradicionalnih vrijednosti nasuprot modernom svijetu. Radnja se događa između Istanbula i istočne turske pokrajine Van koja je dugi niz godina bila pod vladavinom Armenije. Serija zadire u svijet obitelji koje nerijetko pod krinkom tradicije i bogatstva skrivaju svoje kriminalne radnje.

Odlična glumačka ekipa predvođena je popularnim Muratom Yildrimon (Asi) i nagrađivanom glumicom Nurgül Yesilçay, a u seriji se posebno ističe uloga majke Šahnur koju je maestralno odglumila renomirana kazališna i televizijska turska glumica Tomris Çetin (1001 noć).

U ovoj najnovijoj turskoj uspješnici, Murat Yildrim nastupa u ulozi Savaša Baldara, mirnog i emotivnog mladića koji na prvi pogled živi najobičnijim životom u Italiji. Ipak, iza takvog života se kriju mnoge tajne. Naime, za Savaša je predviđeno da jednoga dana zauzme vodeće mjesto u najutjecajnijoj i najbogatijoj obitelji u pokrajini Van na na istoku Turske koja doslovna vlada spomenutom pokrajinom bavivši se mutnim i nelegalnim poslovima. S obzirom da je oduvijek htio drukčiji život, Savaš je odavno otišao iz Turske, no jedan tragični događaj namijeniti će mu ulogu glave obitelji...