Savaš je zbunjen kad pred sobom ugleda starijeg brata koji se pojavio nakon toliko godina i ženu koju je njegov otac nekada volio.

105.ep - petak 13. siječnja
Savaš je zbunjen kad pred sobom ugleda starijeg brata koji se pojavio nakon toliko godina i ženu koju je njegov otac nekada volio. Izlazi iz kavane pun miješanih osjećaja i zamišljen hoda prema autu. No ne uspije ući u njega jer ga ondje očekuje ružno iznenađenje. Javuz se odjedanput pojavi pred njim i u njega uperi pištolj. 

GLEDALI STE:

101.ep - ponedjeljak 9. siječnja
Haldun je nestao nakon izlaska iz škole. Nema mjesta na kojem Pala i njegovi ljudi nisu tražili Halduna, i nigdje mu nisu našli ni traga.Fidan je zabrinuta da se možda nešto dogodilo njezinu sinu i više ne može kontrolirati bijes koji se već tjednima nakuplja u njoj, pa pred svima saspe Pali u lice situaciju s Džejdom.

102.ep - utorak 10. siječnja
Šahnur obavi emotivan razgovor s Jasemin i zamoli je da je zove “majkom” te kako joj se bolest razvija, počinje preispitivati svoju savjest u vezi sa svim događajima iz svoje prošlosti. Činjenica koju je skrivala gotovo četrdeset godina i koju je i sama pokušavala zaboraviti, u zadnje je vrijeme progoni. Šahnurino stanje odjednom se pogorša dok razmišlja što da učini s tom velikom tajnom.

103.ep - srijeda 11. siječnja
Kada prvo Savaš i Jasemin, a potom i cijela obitelj, saznaju za Šahnurinu bolest, jako se rastuže. Šahnur pak užurbano pokušava završiti nedovršene poslove prije “odlaska”. S tim ciljem odlazi u posjet gđi Seher.

104.ep - četvrtak 12. siječnja
Šahnur se suočava s istinom koju je prije mnogo godina zatajila. Kako njezina bolest napreduje, ne želi za sobom ostaviti nijednu tajnu, pa je naposljetku, da bi si olakšala teret savjesti, priopći obitelji. Hasip-aga ima još jedno dijete, Savaš ima starijeg brata. Kad čuju tu vijest, svi su u šoku.