Moranovi u Istanbulu pucaju na Savaša, a Baldarovi u Vanu na Javuza. Dva plemena brzo napreduju prema krvnoj osveti.

55.ep - ponedjeljak 7. studenog
Jasemin i pokušava spokoj i sreću pronaći u tim malim vremenskim periodima. Jasemin je pak odlučila stajati uz Savaša u svakome trenutku. Zbog toga se previše ne protivi Savašovoj zamolbi i pristaje združenih ruku s njime otići u kuću Baldarovih. Na taj će način u krugu obitelji pokazati snagu svoje ljubavi i da ih nikad ništa neće razdvojiti. No Jaseminin posjet stvori veliku napetost u Šahnurinu i Čičekinu taboru.

56.ep - utorak 8. studenog
Nazan ne može podnijeti čežnju za sinom, i dok ona traži način da ponovno bude s Baranom, Boru samo zanima kako da se dokopa Baldarova novca. Koristi Nazan kako bi pokušao provesti svoj plan u djelo.Dok cijela obitelj proživljava strahove zbog zatajenja Palina srca, Savaš i Pala približe se Ahmetu Moranu, otimaju ga i tako se u trenu kad je napetost na vrhuncu domognu vrlo vrijednog aduta. Dok se oni bore u bitki u kojoj nije sigurno tko će izaći kao pobjednik, Javuz se uz pomoć dokumenta koji donosi Resul dobrano približava svomu cilju, i nastavlja držati Mustafu pod svojim utjecajem. Mustafa pak pogrešno protumači razgovor koji je vodio s Palom i bude uvjeren da je svanuo pravi trenutak da počne provoditi njihov plan.

57.ep - srijeda 9. studenog
Obitelj Baldarovih koja je dugo punila stranice tiska vijestima o kamionu punom droge i zabranjenoj ljubavi, ovoga puta postaje glavna tema viješću o ubojstvu. Savaš se ponovno nađe u škripcu kad njegov brat Mustafa ubije Ahmeta Morana.

58.ep - četvrtak 10. studeni

Jasemin s nestrpljenjem čeka trenutak kad će sa Savašom podijeliti vijest koju je primila, no sazna za ubojstvo koje je počinio Mustafa pa ne želi u tako teškoj situaciji ostaviti Savaša samog. Predahne u kući koja pripada Baldarovima. Dok Javuz, koji pred najnovijim zbivanjima zadržava miran i hladnokrvan stav, pokušava smiriti Čiček koja je poludjela kad je primila vijest o smrti njihova oca, Šahnur je u strahu da će Moranovi nauditi Mustafi.U konaku Baldarovih kojim vladaju tuga i bijes nepozvani gosti i opasni susreti uzrokovat će porast napetosti do krajnjih granica.

59.ep - petak 11. studeni

Moranovi u Istanbulu pucaju na Savaša, a Baldarovi u Vanu na Javuza. Dva plemena brzo napreduju prema krvnoj osveti. Javuz posjećuje konak Baldarovih i predloži rješenje koje će spriječiti krvoproliće. Hoće li stvarno prestati ili je to Javuzova nova stupica?Džejda počinje preuzimati kontrolu u agenciji. To je početak problema koji će potresti Sevgino i Jaseminino prijateljstvo, a možda i njihovo partnerstvo.