Javuz je zaslijepljen neprijateljstvom koje osjeća prema Savašu, ali i opsesivnom ljubavlju koju gaji prema Jasemin

75.ep - utorak 6. prosinca
Javuz i dalje nastavlja provoditi svoje podle planove pa se s jedne strane trudi osvojiti Jasemin, a s druge kreće u akciju kako bi zasjeo na Beširovo prijestolje. Kako bi to postigao, ne ustručava se opasnih susreta.

S druge strane, Šahnur čezne za sinom Mustafom koji je u zatvoru, kao i za unukom Omerom, i jako je tužna. Savaš primijeti njezino stanje i odlučuje se pronaći nekakvo rješenje.Mustafa je zbunjen onime što mu je brat rekao kada ga je posjetio, i kad ne uspije naći rješenje, obrati se za pomoć trećoj osobi. No ta osoba priprema ružno iznenađenje za Mustafu.Savaš se svim silama bori kako bi raskrinkao Javuzova djela, pa slijedi svoje sumnje, no poludi kad čuje vijesti koje mu donosi Ešref. Više ne može čekati kako bi se obračunao s Javuzom pa odmah kreće u akciju.

76.ep - srijeda 7. prosinca
Javuz prizna svoju ljubav Jasemin, no očekuje ga veliko iznenađenje. Savaš odlazi na promociju i staje pred Javuzom s namjerom da se razračuna s njime.Dok sve više istina izlazi na svjetlo dana, Jasemin je sve zbunjenija onime što čuje i njezine brige rastu. Savaš odmah pojačava osiguranje oko Jaseminine kuće. Kreće u potjeru za Javuzom, no Javuz je odavno nestao.

77.ep - četvrtak 8. prosinca
Šahnur je uznemirena. Iz neuobičajene situacije u kući shvatila je da nešto nije kako treba. Dok radi pritisak na Palu kako bi saznala što je stvarno posrijedi, šokira se onime što čuje na televiziji.Džejda pokušava shvatiti što se događa pa se susretne s Javuzom. Nakon toga Jasemin dođe u agenciju i objavi da više neće surađivati s Javuzom. No Džejda time nije zadovoljna. Posvađa se s Jasemin i u svojoj glavi kuje nove planove.Šahnur je zbunjena kad sazna da su Jasemin i Javuz zajedno radili. Budući da nema nikakvih vijesti od Savaša i Pale, Šahnur odluči porazgovarati s Jasemin.

78.-79.ep - petak 9. prosinca
Javuz je s jedne strane zaslijepljen neprijateljstvom koje osjeća prema Savašu, a s druge opsesivnom ljubavlju koju gaji prema Jasemin, pa onesposobi čuvare pred vratima i provali u Jasemininu kuću. Dobio je novu priliku da svoj izdajnički plan provede u djelo i koristi je ne mareći za posljedice.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju