Telefonski poziv upućen Jasemin uzrokuje nove napetosti između nje i Savaša. Lažna bliskost Čičekinih roditelja dovodi Savaša u tešku situaciju.

16.ep - petak 9. rujna
Savaš se odlučio rastati od Čiček i oženiti se s Jasemin, no dočeka ga oštra majčina reakcija. Jaseminin bivši zaručnik Mehmet napravi neočekivan potez da bi joj se približio. Dok vlasnik agencije Bora očijuka sa Savaševom sestrom Nazan, ne odustaje ni od veze sa svojom partnericom Sevgi. Savaš čeka Nadjin povratak iz Italije da bi ostvario planirano ulaganje. Čičekin otac Ahmet bez Savaševa znanja pritisne Palu da bi obavio posao s drogom. Savaš odluči priopćiti Čiček odluku o rastavi... Što će pokvariti odmor koji je za Jasemin i Savaša protekao kao medeni mjesec?

GLEDALI STE

12.ep - ponedjeljak 5. rujna
Zbog susreta Jasemin i Čiček na promotivnom koktelu u holdingu Savašu srce padne u pete. Čiček je slomljena jer misli da je Savaš zaljubljen u Jasemin. Dok Savaš smišlja plan za rastavu od Čiček, Jasemin čeka da je Savaš zaprosi. Savaš radi pritisak na majku da objavi kako je Čiček izgubila dijete. Džem se sprema zaprositi Nadju, ali doživi razočaranje. Savašev brat Mustafa ovaj put stvara probleme u Vanu.

13.ep - utorak 6. rujna
Vlasnik agencije Bora progoni Savaševu sestru Nazan. Hoće li Savaš saznati da je Omer njegov sin? Kakav će savjet svekrva Šahnur dati snahi Čiček koja pati zbog ljubavi? Što Bora očekuje od Nazan?

14.ep - srijeda 7. rujna
Jasemin je odlučna u tome da skriva sina sve dok od Savaša ne dobije bračnu ponudu. Savaša muči što ne može ponuditi brak Jasemin. Bivši zaručnik Mehmet namjerava ponovno osvojiti Jaseminino srce. Savaševa sastra Nazan bježi s vlasnikom agencije Borom i zatraži pomoć od Čiček.

15.ep - četvrtak 8. rujna
Bora na burzu ulaže novac koji pripada agenciji. Džem pazi zbog ljubavi saznaje važne informacije o Nadji. Savašev tast Ahmet vraća se s novom prijetnjom. Čičekino veliko zanimanje dovede Savaša u tešku situaciju. Jasemin sa Savašem provodi vikend koji je kao medeni mjesec, no potresena je tom viješću...