Uz sporazum koji je sklopio s Nikime i uz pokušaje da stupi u kontakt s Ahmetom Moranom i Beširom kako bi osvjetlao svoje ime i čast svoga plemena.

50.ep - ponedjeljak 31. listopada
Kada droga za čiji je transport Bešir-aga zadužio Ahmeta Morana bude otkrivena i kada Savaš bude odveden u lisičinama pred očima voljene žene i sina, za Savaša Baldara i njegovo pleme počet će mračan put bez povratka.

51.ep - utorak 1. studenog
Za Savaša koji se sa svojom obitelji i plemenom Moranovih bori kako bi očistio ime Baldar od prljavih poslova, započelo je teško razdoblje kad je u jednom od kamiona u vlasništvu njegove tvrtke otkriven heroin. Cijela obitelj Baldar je u pritvoru i ispituju redom sve članove. Kad vijesti koje izađu u tisku dovedu Baldar holding do ruba bankrota, njihovi inozemni partneri Valdemari objave da su odlučili jednostrano raskinuti ugovor s njima. Kao posljedicu toga šokantnog razvoja situacije, Baldar holding, koji zapada u nevolje i s bankama, doseže točku bankrota.

52.ep - srijeda 2. studenog
Savašov stari prijatelj i generalni direktor tvrtke Hakan svim snagama bori se kako bi se izvukli iz te situacije. S druge strane, iako je cijela obitelj oslobođena, Savaš je i dalje u pritvoru i bit će prisiljen sklopiti poslovnu suradnju s Nikime kako bi osvjetlao svoje ime i pleme.Jasemin je shrvana Savašovim uhićenjem i preispituje se. Jasemin zapada u krizu zbog tih pitanja i vijesti koje izlaze o Savašu i jedno se jutro probudi izvan svoje kuće. Nakon toga donosi nove odluke i uputi se prema državnom tužilaštvu, no ondje je dočekaju istine koje je pogode kao pljuska u lice i još je jedanput duboko potresu.Čiček pokušava pobijediti svoju usamljenost i tugu tješeći se svojim tihim i malim prijateljem, i izvanredno je zadovoljna pažnjom koju joj u Savašovoj odsutnosti pridaje brat Javuz.Dok Mehmet s neutišanom željom za osvetom kuje nove planove, Lejla traži putove da spasi kćer od Savaša i njegove obitelji koje smatra opasnima. Sevgi je pak zabrinuta razvojem situacije u agenciji i traži načine kako da što prije ponovno usmjeri Jasemininu pozornost na posao.

53.ep - četvrtak 3. studenog
Savaša i Jasemin dočekale su prepreke, no one ih nisu obeshrabrile. Uvijek su se borili kako bi mogli biti zajedno. Došao je dan kad su se u njihov odnos uplele tajne, laži i sukobi, no nisu se razdvojili. Uvijek su opraštali jedno drugomu, uvijek vjerovali, uvijek se voljeli... Pronašli su spokoj jedno u drugome, pronašli su ljubav... Nisu odustali od borbe da zasnuju malu sretnu obitelj iz svojih snova. Je li ovo dvoje ljudi, koji su jedno u drugo zaljubljeni do ludila, stiglo do kraja puta?

54.ep - petak 4. studenog
Uz sporazum koji je sklopio s Nikime i uz pokušaje da stupi u kontakt s Ahmetom Moranom i Beširom kako bi osvjetlao svoje ime i čast svoga plemena, Savašov posao nije nimalo lak. Mora što prije počistiti blato kojime su mu ocrnili obraz jer su se uza sav trud koji su uložili Hakan i Dila poslovi u holdingu pretvorili u nerazmrsivo klupko. Dok se bori sa svim tim problemima, Savaš se svakom prilikom predaje sinu Omeru i svojoj Pepeljugi Jasemin i pokušava spokoj i sreću pronaći u tim malim vremenskim periodima.