Savaš donosi tešku odluku i kaže Jasemin da je oženjen s Čiček. Čiček će primiti iznenadno pismo od muškarca kojega dugo nije vidjela.

31.ep - ponedjeljak 3. listopada
Šahnur popusti pod pritiskom koju na nju radi Ahmet kako bi pristala na transport droge i posvađa se s bratom Palom čime ga gotovo otjera u smrt. Jasemin se u Savašovu holdingu nađe pred stravičnim prizorom...

32.ep - utorak 4. listopada
Jasemin doživi veliki šok kad ugleda Savaša i Nadju kako se ljube. Jasemin opet nestane i ne pruži Savašu šansu da objasni pravo lice događaja. Savaš vrlo oštro reagira na Nadju zbog pogreške koju je napravila. Bivši zaručnik Mehmet u Jasemininu i Savašovu prekidu prepoznaje priliku. Nazan misli da se u ljubavi pretvorila u igračku pa počne patiti od depresije, no od Bore dobiva iznenadnu ponudu.

33.ep - srijeda 5. listopada
Pod prijetnjom Čičekina oca Ahmeta, Šahnur se sama počinje baviti poslom transporta droge. Ujaka Palu očekuje opasna operacija srca. Šahnur saznaje da Jasemin ima dijete koje skriva pred svima. Savašovo povjerenje prema Jasemin je narušeno...Hoće li Savaš uspjeti uvjeriti Jasemin u svoju nevinost? Kako će Nadja ispraviti svoju pogrešku?

34.ep - četvrtak 6. listopada
Savaš će, nakon odgovora koji mu je ponudila Jasemin, otići bez riječi. Kako će Savaš reagirati na taj odgovor? Kakav će prizor dočekati Jasemin, koja je krenula u Bodrum kako bi zaštitila sebe i sina, u Lejlinoj kući? Sva će ta pitanja u prvoj epizodi rasvijetliti događaji koji će se odvijati tijekom jedne duge noći. Iste će noći i problemi Baldarovih jedni za drugima izaći na vidjelo. Kamion Baldarovih, koji je pod Šahnurinom zapovijedi potajice krenuo na put, naći će se u neočekivanoj nesreći. Kakve će odluke morati donijeti Šahnur, rastrgana između brige za Palu koji je preživio operaciju srca i prijetnji Ahmeta Morana?

35.ep - petak 7. listopada
Savaš donosi tešku odluku i kaže Jasemin da je oženjen s Čiček. Čiček će primiti iznenadno pismo od muškarca kojega dugo nije vidjela. Jasemin će, dok pokušava riješiti probleme sa Savašom, u potpunosti zanemariti posao. Jaseminino će povlačenje usred osnivanja nove agencije razbjesniti Sevgi. Bora će učiniti sve što je u njegovoj moći da trajno ostane u životima Sevgi s jedne, a Nazan s druge strane. Na čiju će stranu stati Sevgi u bitki za Jaseminino dijete?Tko se jednim pismom vraća u živote Moranovih i Baldarovih?Hoće li Savaš Jasemin uzeti Omera?
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju