Savaš je shrvan Jasemininim pismom i želi je što prije pronaći i reći joj da nikada neće odustati od njihove ljubavi. No nitko, uključujući Lejlu, ne zna gdje se Jasemin nalazi.

69.ep - ponedjeljak 28. studenog
Jasemin, s kojom se na odlasku ružno rastao i koja mu je rekla da se, ako ode, više ne mora vratiti, reći će da je sve doveo u red i da ne može bez nje i zamoliti je da dâ još jednu šansu njihovoj ljubavi.No u Jasemininoj kući i njega i ukućane očekuje veliko iznenađenje. Šahnur i Jasemin koje je slomila vijest o njegovoj smrti u šoku su kad pred sobom ugledaju Savaša! Savaš je pak iznenađen što ondje vidi majku Šahnur.

70.ep - utorak 29. studenog
U Baldarovu konaku Fidan pred sobom ugleda Palu živog i zdravog, a kad sazna da je i Savaš živ, pomahnita od radosti. Obitelj koja je jako sretna nakon sigurnog povratka Savaša, kojeg su danima oplakivali misleći da je mrtav, i Pale, od kojeg nisu imali nikakvih vijesti, okuplja se na zajedničkom objedu na kojemu sudjeluje i Nazan. Na tom objedu Savaš cijeloj obitelji objavi veliku vijest. Dok Jasemin čeka pravo vrijeme da Savašu priopći mogućnost da je Omer bolestan, između Čiček i Savaša led se otapa. Dvije žrtve sudbine sjede i razgovaraju i zajedno donose vrlo važnu odluku.Fidan govori Pali o Haldunovoj otmici, i ponukana njegovom reakcijom počinje sumnjati. Nazan pak polako počinje otkrivati Borino pravo lice, pa je napetost između nje i Bore, koji shvaća da se neće uspjeti dokopati holdinga, sve veća.

71.ep - srijeda 30. studenog
Savaš u razgovoru s Palom sazna da je Čiček nestala pa se baca u potragu čim Jasemin i Omera odveze kući. S druge strane, Nazan nema pojma što se događa u konaku Baldarovih i inzistiranjem uspijeva nagovoriti Boru da ode i vidi što se događa u agenciji. No ondje Nazan očekuje veliko iznenađenje. Šahnur je s jedne strane zabrinuta što Čiček još nije pronađena, a s druge se brine za unukovo stanje i to je izjeda. Naposljetku se odlučuje razgovarati sa Savašom.
Čičekin nestanak uzrokuje ponovnu napetost u odnosu Javuza i Savaša. Obojica se uzajamno okrivljavaju. Savaš počinje slijediti svoje sumnje i za korak se približi velikom otkriću u vezi s Čičekinim nestankom.

72.ep - četvrtak 1. prosinca
Jasemin iz dana u dan sve više zaokuplja velik problem koji više neće moći zanemarivati. S dolaskom neočekivanog posjetitelja i njegove nevjerojatne ponude donosi odluku i počinje je provoditi u djelo. Šahnurin posjet je za Jasemin bio prava prekretnica. Šahnurinim očima vidjela je običaje za koje je do toga dana vjerovala da će ih ona i Savaš rukom pod ruku uspjeti premostiti, i suočila se s istinom o tome koliko je zapravo snažna prepreka koja ih sprečava da budu zajedno. Ta je istina potakne da ostavi pismo za Savaša, uzme Omera i ode. Na mjestu na koje je krenula očekuje je iznenađenje.

73.ep - petak 2. prosinca
Savaš je shrvan Jasemininim pismom i želi je što prije pronaći i reći joj da nikada neće odustati od njihove ljubavi. No nitko, uključujući Lejlu, ne zna gdje se Jasemin nalazi.Savaš s druge strane pokušava pronaći načine da dokaže da Javuz ima svoje prste u Čičekinoj otmici. Čiček se pak, zahvaljujući Hakanu i Lari, pokušava izvući iz depresije u koju je upala.S duge strane, Nazan je otkrila Borine laži i istjerala ga iz kuće. Uz Savašovu potporu i sinovu ljubav pokušava preboljeti loše dane koje je proživjela, no suočena je s novom i neočekivanom situacijom.Javuz svojim podlim planovima uspijeva zadržati Čiček u konaku Baldarovih, i pokušava osvojiti Jaseminino srce. Koristi različite isprike kako bi se zbližio s Jasemin, no Jaseminino je srce prepuno čežnje za Savašom. Jedino što je drži i što joj daje snage da vjeruje da je odluka o prekidu ispravna je to što misli da time štiti Savaša.Kad sazna da je Šahnur posjetila Jasemin, razgovarala s njom i rekla joj da se Savaš i Čiček neće rastati, ali da Jasemin, ako želi, može doći živjeti u njihovu kuću kao “priležnica”, Savaš poludi od bijesa.
Dvije žene u Savašovu životu napokon se suočavaju; Čiček kojom se morao oženiti zbog običaja i Jasemin koju voli do ludila, ali nikako ne uspijeva biti s njom.
Nakon tog susreta Jasemin bolje razumije teškoće koje Savaš proživljava i njegovu borbu te još jedanput povjeruje u to koliko ga voli, kao i to koliko je nemoguće da njih dvoje bude zajedno. Čiček pak pronađe spokoj u vjeri u ispravnost svojih djela.
Savaš zbog Jaseminine odsutnosti proživljava teške trenutke, i dok se trudi otkloniti sve prepreke na putu koji vodi prema njoj, istodobno je pokušava nagovoriti da mu se vrati.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju