Savaš ne može podnijeti bol rastanka pa dolazi na Jaseminina vrata. Jasemin se ne može oduprijeti Savašovoj ljubavi i nađe se u velikoj nedoumici.

27.ep - ponedjeljak 26. rujna
Čiček se razbijesni zbog majčina nepojmljivog miješanja u njezinu i Savaševu vezu... Hoće li Savaš uspjeti nagovoriti Jasemin da ponovno budu zajedno? Što će Mehmet tražiti od Jasemin? Kakve će probleme Mustafa priuštiti obitelji? Koji događaj dovede Čiček do ludila?

28.ep - srijeda 28. rujna
Vijest o Čičekinoj rastavi od Savaša u kući odjekne kao bomba. Čičekin otac Ahmet Moran zaprijeti Savašu da će započeti krvnu osvetu. Jasemin ne uspijeva stupiti s majkom u kontakt pa je obuzme panika. Kad Mustafa počini ubojstvo, Šahnur se slomi. Ahmet Mustafin zločin koristi kao adut protiv Savašove obitelji.

29.ep  - četvrtak 29. rujna
Džem je prekinuo s Nadjom i napušta Istanbul. Jaseminin bivši zaručnik Mehmet napreduje do visoke pozicije u Savašovu holdingu. Bivši partner u agenciji Bora nahuška Sevgi protiv Jasemin. Savaš odlazi u Bodrum posjetiti prijatelja Džema i ondje ga dočeka veliko iznenađenje...
Hoće li Jasemin i Savaš ponovno biti zajedno? Kako će reagirati Čiček kad sazna da su Jasemin i Savaš prekinuli? Čime će Ahmet zaprijetiti Šahnur?

30.ep - petak 30. rujna
Savaš ne može podnijeti bol rastanka pa dolazi na Jaseminina vrata. Jasemin se ne može oduprijeti Savašovoj ljubavi i nađe se u velikoj nedoumici. Čiček, koja na povratku iz škole pred sobom ugleda oca Ahmeta, očekuju trenuci puni napetosti. Dok povratak jednoga staroga klijenta agencije obraduje Jasemin, Sevgi je uznemirena.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju