Savaš ne odustaje od svog sna o miru između dva plemena koji će potrajati zauvijek, a s druge strane posvećuje se i dovođenju poslova holdinga u red.

90.ep - ponedjeljak 26. prosinca
Savaša i Jasemin, koji se bore s preprekama i opasnostima koje im iskrsavaju na putu da zasnuju topli dom o kojem sanjaju, u kojemu će moći sretno i zadovoljno živjeti sa sinom Omerom i novim djetetom koje je na putu, ponovno očekuje ružno iznenađenje.Savašu je u ruke došla jedna vrlo važna informacija uz pomoć koje će uspjeti raskrinkati sve Javuzove nepodopštine i time ga u potpunosti izbaciti iz njihovih života.Do rastave od Čiček i nestanka prepreke koja je pred njima, vezane uz Savašov bračni status, ostalo je samo nekoliko dana.

91.ep - utorak 27. prosinca

Jasemin je gošća u Pelininu domu. Nikako ne uspijeva stupiti u kontakt sa Savašom i osjeća da nešto nije kako treba biti. Vijest koja stiže u tom trenutku šokira Jasemin. Savaš je u pritvoru zbog sumnje da je počinio ubojstvo.

92.ep - srijeda 28. prosinca
Moranovi pokucaju na Javuzova vrata, no ne nađu odgovor jer je Javuz zbunjen barem koliko i oni. Jasemin razgovara sa Savašom i njezini strahovi ustupe mjesto hrabrosti. Sad je pred njima novo zlo protiv kojeg se trebaju boriti. Udruživši snage, prebrodit će i to. Jasemin s tim uvjerenjem ponosno odlazi od Savaša.Savaš i Pala sad su uvjereni da je među njima izdajica. Dok Jasemin traži načine da dokaže Savašovu nevinost i spasi ga, Pala unutar kuće traži izdajicu.

93.ep - četvrtak 29. prosinca
Kad Jasemin otkrije da je izdajica u kući Ismail i pronađe se oružje, Savašova je nevinost dokazana i svi su odahnuli. Jasemin pak uživa u dvostrukoj sreći. Čovjek kojeg voli sad je slobodan u svakome smislu te riječi. Izašao je iz zatvora, a i njegov je brak okončan. Sad su oboje preplavljeni osjećajem čežnje za danom svog vjenčanja, uzbuđeni i sretni.

95. ep - petak 30. prosinca
Savaš ne odustaje od svog sna o miru između dva plemena koji će potrajati zauvijek, a s druge strane posvećuje se i dovođenju poslova holdinga u red. Savaš je na sastanku s upravnim odborom i daje im uputu da, unatoč svim pokušajima da ih se spriječi, što prije dovrše pogon u Vanu. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju