Kad Jasemin kaže Savašu za Borinu i Nazaninu bliskost, tajni brak toga para postaje još jedan od aktualnih problema Baldarovih.

45.ep - ponedjeljak 24. listopada
Lejla sazna da je Čiček Savašova žena pa se zabrine da joj je kći u teškom škripcu i radi pritisak na Jasemin da odustane od te ljubavi. Čiček je shrvana bratovom smrću pa s obzirom na to da je Savaš u tim teškim trenucima uz nju, u njemu vidi sigurnu luku u koju se može skloniti.

46.ep - utorak 25. listopada
Savaš je pak u tim teškim trenucima primoran biti uz Čiček, no osjeća nelagodu zbog te bliskosti. Savaš se po prvi put susreće s pravim nevoljama koje donosi droga. Tko je Bešir? Zašto se Pala i Ahmet Moran toliko boje Bešira? Popušta li Jasemin pred običajima? Jasemin se pobuni protiv sustava u kojem se nalazi, kao i protiv običaja. Podiže zastavu pobune kako bi osnovala obitelj i proživjela svoj život kao udana žena. Savaš je stjeran u kut između običaja i svoje ljubavi.

47.ep - srijeda 26. listopada
Kad Jasemin kaže Savašu za Borinu i Nazaninu bliskost, tajni brak toga para postaje još jedan od aktualnih problema Baldarovih. Sad je jedino što Nazan čini nesretnom želja da sina uzme k sebi. Hoće li u tome uspjeti? Javuzu nije promaknulo da je Savaš u noći sprovoda ostavio Čiček i došao u Istanbul kako bi spasio svoju pravu obitelj.

48.ep - četvrtak 27. listopada
Jasemin je jako nesretna što joj poslovi u agenciji loše napreduju, no jednako toliko i što je razotkrila Nazanin brak i time ponovno uzrokovala probleme obitelji. Bešir-aga je Ahmetu Moranu došao izraziti sućut, no zašto ga je ponovno posjetio? Kako će Ahmet Moran reagirati na taj posjet? S druge strane, kakvo iznenađenje očekuje Savaša koji planira pokrenuti parnicu za rastavu braka u trenu kad se Čiček vrati u Istanbul?

49.ep - petak 28. listopada
Čiček je prigrlila bol za bratom i vratila se Baldarovima, nakon čega više neće biti kao prije, jer nikako nije uspjela probaviti činjenicu da ju je njezin muž, makar samo na papiru, Savaš, napustio u najtežem trenutku i vratio se svojoj djevojci Jasemin. Neće zagorčati svoj život kako bi Savaš proživio svoj. Zbog toga je donijela odluku: neće se rastati od Savaša. Jasemin se s voljenim muškarcem i sinom nakon pet dana koji su protekli kao u snu vraća kući omamljena i neopisivo sretna. No nije mogla ni naslutiti stravično iznenađenje koje ih je očekivalo.