Fidan je presretna što se Haldun vratio kući, ali još nije dobila nikakve vijesti od Pale pa je izjedaju misli o mogućnosti da je ubijen kao i Savaš.

65.ep - ponedjeljak 21. studenog
Jasemin izjeda grižnja savjesti što je ljuta ispratila Savaša u Iran i muči je loš osjećaj. Mora nekako doći do Savaša, mora čuti glas voljenog čovjeka kojem je slomila srce jer se do ludila boji da će mu se nešto dogoditi. No unatoč brojnim pozivima, ne uspijeva dobiti Savaša.Jer u tim trenucima – kao što je i osjetila žena u koju je do ludila zaljubljen i za koju bi riskirao sve – Savaša ranjava njegov vlastiti ujak Pala.
Pala, koji je morao odabrati između sina i nećaka, shrvan je dok promatra Savaša kako leži na tlu.

66.ep - srijeda 23. studenog
Crna se vijest pronijela u vrlo kratkom roku i ljudi su počeli navirati u konak Baldarovih. Svi su nešto čuli, ali nitko ne zna što se točno dogodilo. Abas-aga koji je stigao iz Vana priopćava Šahnur crnu vijest. No Šahnurino majčinsko srce ne želi povjerovati u ono što čuje.Kad primi telefonski poziv od Dile, Nazan odjuri u obiteljski dom i toliko je shrvana onime što je ondje zatekla da ne može uživati ni u sreći ponovnog susreta sa sinom Baranom kojeg prvi put u nekoliko mjeseci može slobodno zagrliti.

Fidan se utapa u tuzi zbog svega što se događa i jako je zabrinuta što njezina sina i muža još nema. Misli da se i njima možda nešto dogodilo i još jedanput zamoli Javuza za pomoć.Javuz i dalje nastavlja podlo provoditi svoje planove i dok je sebe postavio u poziciju najveće potpore obitelji, u konaku Baldarovih u kojem svi proživljavaju najveću od svih boli, suočavaju se dvije žene čija se srca svijaju od boli zbog odsutnosti istog čovjeka.

67.ep - četvrtak 24. studenog
U trenutku kad je pomislila da je sve gotovo, Šahnur saznaje da ima unuka. Ta vijest koja se u njezin mračni svijet probila kao zraka sunca za Šahnur je dovoljan razlog za život. Omera, kojeg vidi kao unuka uz kojeg će osjećati miris izgubljenog sina, kojeg će postaviti na sinovo mjesto, koji će ispuniti sve njezine nade, ali i kao jedinoga budućeg vođu plemena, produžetak svoje obitelji i soja. S tim razmišljanjem pojavi se u Jasemininoj kući. Jasemin je pak jako iznenađena kad pred sobom ugleda Šahnur. Za to je vrijeme u Iranu Savaš ulovio Bešira u stupicu i s Ešrefom i Palom očekuje povratak kući.

68.ep - petak 25. studenog
Fidan je presretna što se Haldun vratio kući, ali još nije dobila nikakve vijesti od Pale pa je izjedaju misli o mogućnosti da je ubijen kao i Savaš. Haldun ne želi reći ni riječ o svojoj otmici pa Fidan i Javuz pomisle da nešto skriva i pokušavaju ga natjerati da progovori.Nazan je ponovno sa sinom i odlučila ga je dovesti u kuću u kojoj živi. No prvi susret Bore i Barana ne prođe onako kako se uzbuđena Nazan nadala.Javuz razgovara s Čiček koja se nakon Savašove smrti u kući osjeća kao višak i podsjeti je da je ona jedini ključ za ravnotežu između dva plemena, no s druge se strane sa svojim lažnim identitetom nastavlja baviti s Jasemin i pogotovo Omerom. No suočen je sa situacijom koja se razvila mimo njegovih planova. Njegovi osjećaji prema Jasemin, kojoj se približio kako bi uništio Savaša, počeli su se mijenjati...

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju