Savaš je napokon postigao svoj cilj i pobijedio u nastojanju da dva plemena žive zajedno, u prijateljskim i bratskim odnosima.

100.ep - petak 6. siječnja
Večera mira koja je nakon mnogo godina okupila plemena Baldarovih i Moranovih na jednome mjestu nastavlja se u atmosferi sreće i nade kad stigne grozna vijest koja ponovno sve zavije u crno. Javuz je pobjegao i dao ubiti Ešrefa! Savaš je shrvan viješću o Ešrefovoj smrti s kojim je odrastao i volio ga kao brata, pa se odmah daje u potragu za Javuzom.Džemal, koji je osigurao Javuzov bijeg, na njega radi pritisak da što prije ode u inozemstvo kako bi započeli posao s drogom koji su zajedno planirali. No Javuz je opijen pobjedničkom srećom što je napokon uspio Savašu nanijeti bol, pa nema namjeru nikamo otići dok ne završi obračun s njime.

GLEDALI STE:

96.ep - ponedjeljak 2. siječnja
Javuz i Savaš, dva smrtna neprijatelja, nakon svega što se dogodilo, i nakon toliko mržnje i bijesa koje su nakupili jedan za drugoga, napokon se suočavaju. Taj susret, koji Savaš već dugo iščekuje, za Javuza je glasnik teških dana!
Nakon toga susreta, Savaš je našao barem malo spokoja, no ne gubi vrijeme kako bi počeo provoditi svoje nove planove. S jedne strane u holdingu održi sastanak na kojem obavijesti Hakana da moraju ubrzati poslove u Vanu, a s druge kaže Jasemin da više neće odgađati njihovu sreću i nijedan od njihovih planova.

97.ep - utorak 3. siječnja
Šahnurina bolest iz dana u dan sve više utječe na njezino tijelo. Ona se trudi ne pokazati u kakvu je stanju te se bori kako ne bi zanemarila ono što treba učiniti za obitelj. Nakon zadnjih Savašovih postupaka, Šahnur je u miru što se tiče plemena, ali više se ne može praviti da ne primjećuje napetost između Pale i Fidan koja već neko vrijeme traje.

98.ep - srijeda 4. siječnja
Jasemin i Savaš, od trenutka kad su se ugledali i zaljubili do danas, samo žele zasnovati sretan dom, i sad su se napokon i iznenada vjenčali. Dok njih dvoje uživa u sreći, konakom Baldarovih vlada tuga. Nazan je izgubila bebu i na rubu je duboke depresije.Čiček je doživjela razočaranje kad je otkrila Javuzovo pravo lice i sad ne zna što će. Odlučuje otići na nekoliko dana kako bi sredila misli. Na njezinu odredištu očekuje je prijatelj koji joj je spreman pomoći da se izvuče iz beznađa koje ju je obuzelo.

99.ep - četvrtak 5. siječnja
Savaš je napokon postigao svoj cilj i pobijedio u nastojanju da dva plemena žive zajedno, u prijateljskim i bratskim odnosima. Nakon mnogo godina, prvi će put postići da se Moranovi i Baldarovi nađu na istome mjestu. No nova vijest koja će odjeknuti kao bomba ponovno će sve zaviti u crno.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju