Haldunove i Mustafine nepodopštine uzrokuju ponovni izlazak starih nesuglasica između Šahnur i Ahmeta Morana na vidjelo.

41.ep - ponedjeljak 17. listopada
Haldunove i Mustafine nepodopštine uzrokuju ponovni izlazak starih nesuglasica između Šahnur i Ahmeta Morana na vidjelo. Mehmetova tajna se saznala, pa kako bi se osvetio, priređuje Savašu i Jasemin nevolje kojima se nisu nadali.

42.ep - srijeda 19. listopada
Ahmet Moran koristi pištolj s Haldunovim i Mustafinim otiscima prstiju koji se nalazi u njegovu posjedu kao adut i prijetnjama pokušava natjerati gđu Šahnur na posao s drogom. Čiček se našla u škripcu između Baldarovih i Moranovih.

43.ep - četvrtak 20. listopada
Iznenađenja koja donosi Javuz dobrano izlude Savaša. Nazan je potpuno slomljena što je ušla u obitelj koja joj je ubila muža i pronalazi sreću u Bori.Hoće li Haldunove i Mustafine nepodopštine i prijetnje Ahmeta Morana natjerati gđu Šahnur da se ponovno počne baviti drogom? Hoće li se Mehmet, koji želi spriječiti Jasemininu i Savašovu ljubav i čija je tajna izašla na vidjelo, nastaviti osvećivati?

44.ep - petak 21. listopada
Jasemin je jako sretna kad je Savaš iznenadi kućom i počinje sanjariti kako će napokon moći živjeti kao obitelj. Ahmet Moran koristi pištolj s Haldunovim i Mustafinim otiscima prstiju koji se nalazi u njegovu posjedu kao adut i prijetnjama pokušava natjerati gđu Šahnur na posao s drogom. Čiček se našla u škripcu između Baldarovih i Moranovih.