U posljednjem nastavku gledatelji mogu saznati odgovore na pitanje hoće li se Jasemin i Savaš uspjeti riješiti nevolje zvane Javuz i zasnovati sretan život za kojim su čeznuli?

Četvrtak 19. siječnja

Hoće li se Jasemin i Savaš uspjeti riješiti nevolje zvane Javuz i zasnovati sretan život za kojim su čeznuli?. U posljednjem nastavku gledatelji mogu saznati odgovor na pitanje hoće li se uspostaviti mir među plemenima te kako je posljednje zdravstveno stanje Šahnur.

GLEDALI STE:

Ponedjeljak 16. siječnja
Savaš je na Hasipov račun uplatio njegov dio očeva nasljedstva. No Hasipa taj postupak jako razljuti pa dolazi u Baldar holding. Hasip se počinje svađati i ponašati se bešćutno, pa Savašu kaže da od njega ne može novcem kupiti bratske osjećaje. Dok se dva brata koja su nakon mnogo godina pronašli jedan drugog unutra svađaju zbog raznih nesporazuma, vani je Javuz koji je odlučio dovršiti svoj napola obavljen posao.

Utorak 17. siječnja

Savaš uz Jasemininu potporu donekle pronađe spokoj, pa se nakon tog razgovora odlučuje posljednji put sastati s Hasipom. U kući Baldarovih vlada pozitivna atmosfera, kako zbog priprema za svadbu tako i zbog pomirenja Fidan i Pale. Šahnur još jedanput dolazi na Seherina vrata.

Srijeda 18. siječnja

Za Savaša, koji je u kontaktu s Džemalom, pronalazak Javuza pitanje je trenutka. Hoće li Čiček i Hakan moći nastaviti putem za koji su se odlučili ili će Javuz i za njih predstavljati opasnost?