Jasemin sa sve većim nestrpljenjem očekuje trenutak kad će Savašu priopćiti vijest da je njihovo drugo dijete na putu. Hoće li Savaš uspjeti reći Jasemin da mora ići u Iran?

60.ep - ponedjeljak 14. studenog
Jasemin s nestrpljenjem čeka trenutak kad će sa Savašom podijeliti vijest koju je primila, no sazna za ubojstvo koje je počinio Mustafa pa ne želi u tako teškoj situaciji ostaviti Savaša samog. Predahne u kući koja pripada Baldarovima.
Dok Javuz, koji pred najnovijim zbivanjima zadržava miran i hladnokrvan stav, pokušava smiriti Čiček koja je poludjela kad je primila vijest o smrti njihova oca, Šahnur je u strahu da će Moranovi nauditi Mustafi.

61.ep - utorak 15. studenog
Moranovi u Istanbulu pucaju na Savaša, a Baldarovi u Vanu na Javuza. Dva plemena brzo napreduju prema krvnoj osveti. Javuz posjećuje konak Baldarovih i predloži rješenje koje će spriječiti krvoproliće. Hoće li stvarno prestati ili je to Javuzova nova stupica? Džejda počinje preuzimati kontrolu u agenciji. To je početak problema koji će potresti Sevgino i Jaseminino prijateljstvo, a možda i njihovo partnerstvo. Dok se Mehmet priprema na ponovni susret s Jasemin, susreće se s nečime čemu se ni najmanje nije nadao. Dok se sve to događa, pokaže se da je Mustafino prvo ubojstvo namještaljka.

62.ep - srijeda 16. studenog
Odvjetnik se daje u potragu za onima koji su odigrali tu igru. Kakva veza postoji između stupice u koju su natjerali Mustafu i one u koju su natjerali Savaša? Kad sazna da Nitko namjerno nije uspio uloviti Bešira, Savaš se suočava s jednom od najbolnijih istina svoga života. Savaš i Jasemin proživljavaju teške dane i snagom koju crpe iz svoje ljubavi podupiru jedno drugoga i u njoj pronalaze utjehu. Jasemin i Savaš jedno drugomu pripremaju velika i sjajna iznenađenja.Savaš se trudi dovesti sve u red kako za svoje pleme tako i za svoju obitelj koju čine Jasemin i Omer, i kako bi sprao ljagu sa sebe, odabire novi put na kojemu riskira život...

63.ep - četvrtak 17. studenog
Jasemin i Savaša koji jedno drugo vole do ludila ponovno očekuju teški dani. Ovo dvoje ljudi koji se neumorno bore protiv prepreka koje izlaze pred njih, sad će se naći pred novim ispitom s kojim se moraju suočiti.Savaš se osjeća bespomoćno zbog nove dužnosti koju mu je nametnuo Nitko, mora otići u Iran i pronaći Bešira.

64.ep - petak 18. studenog
Jasemin sa sve većim nestrpljenjem očekuje trenutak kad će Savašu priopćiti vijest da je njihovo drugo dijete na putu. Cijeli se dan priprema za tu sretnu vijest. Proslavom koju priprema uspjet će nadoknaditi to što sretnu vijest o prvom djetetu nisu mogli proslaviti zajedno...Hoće li Savaš uspjeti reći Jasemin da mora ići u Iran? Hoće li Jasemin dopustiti Savašu da krene na to putovanje smrti?
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju