Čičekin nestanak uzrokuje paniku i napetost kako za Savaša, tako i za cijelu obitelj. Čiček je nesretna što Savašu stalno uzrokuje probleme.

21.ep - petak 16. rujna

Čičekin nestanak uzrokuje paniku i napetost kako za Savaša, tako i za cijelu obitelj. Čiček je nesretna što Savašu stalno uzrokuje probleme. Dok se Savaš sprema zaprositi Jasemin, muči ga grižnja savjesti zbog Čiček. Lejla se boji Savaševe obitelji zbog njihovih običaja i načina života pa upozori svoju kćer Jasemin.

GLEDALI STE :
17.ep - ponedjeljak 12. rujna

Meci nepoznatog porijekla jako uznemire Savaša i njegovu obitelj. Kad Savaš propusti još jedan dogovor, Jaseminino povjerenje ponovno je jako narušeno. Promišljene informacije koje daje Čičekin otac Ahmet dovede Savaša i njegova ujaka Palu na suprotne strane. Kad sva Borina ulaganja na burzi propadnu, agencija se nađe u vrlo teškoj situaciji. Savaševa sestra Nazan sasvim se predala Borinoj ljubavi.

18.ep - utorak 13. rujna
Džem zaprosi Nadju. Bivši zaručnik Mehmet i dalje progoni Jasemin pa je ona uznemirena. Čičekina vatrena ljubav postaje veliki teret na Savaševim leđima. Jedna je Savaševa riječ dovoljna da Jaseminino srce poskoči... Hoće li Čiček Savašu priznati svoju ljubav?

19.ep - srijeda 14. rujna

Savaša muči što Jasemin od njega krije propast agencije i što radi na svoju ruku. Dok Jasemin pokušava snimiti reklamni film koji je obećala Savašu, Savaš je potresen viješću o novoj katastrofi. Čičekin otac Ahmet ponudi Savašu suradnju. Kad vidi da njezina kći Nazan samostalno djeluje, Šahnur je ponukana da pronađe iznenađujuće rješenje.

20.ep - četvrtak 15. rujna

Čičekin otac Ahmet ponudi Savašu suradnju. Kad vidi da njezina kći Nazan samostalno djeluje, Šahnur je ponukana da pronađe iznenađujuće rješenje. Čiček misli da je Bora prevario Nazan. Bora se trudi ponovno osvojiti Sevgino srce. Džem ne odustaje od Nadjine ljubavi. Čiček odlazi u holding vidjeti Savaša i ondje se jako šokira. Jasemin očekuje Savaševu bračnu ponudu... Kako će Savaš reagirati na Jasemininu laž? Koji je događaj šokirao Čiček?

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju