Čiček je jako nesretna zbog bratova stanja. Savaš je dovede kući i majku Šahnur posebno opomene da je ostavi na miru, no Šahnur se ne može suzdržati.

80.ep - ponedjeljak 12. prosinca
Savaš pobjesni kada, slijedeći Javuza, sazna da je on na putu prema mjestu na kojem se nalazi Jasemin. No dogodi se nešto sasvim neočekivano i Savaš, kako bi zaštitio Jasemin, bude prisiljen predati svoj život u ruke čovjeka koji neće oklijevati da mu ga uzme.Javuz se bez razmišljanja bacio u kišu metaka i svojim tijelom zaštitio Jasemin i Omera. Sav je obliven krvlju. Nakon što prebrodi šok i uvjeri se da su mu voljena žena i sin dobro, Savaš čini ono što je potrebno i svoga smrtnog neprijatelja smješta u bolnicu. Tek u bolnici saznaju da je Javuzovo stanje teže nego što su mislili.

81.ep - utorak 13. prosinca
Sve su sumnje pale na Savaša koji je nešto prije nesretnog događaja pred kamerama izudarao Javuza. Savaša, koji da bi dokazao svoju nevinost, pokušava otkriti tko je pucao na Javuza, odvode na ispitivanje.S druge strane, između dva plemena u Vanu napetost opet raste. Moranovi pohrle u bolnicu i pokušavaju naći odgovornog. Savaš je sasvim smeten kad sazna da je Javuz zaljubljen u Jasemin, majku njegova djeteta, ženu za koju je spreman riskirati sve i na čiji je svaki pogled ljubomoran. Jasemin je pak bespomoćna pred Savašovim bijesom i tugom. Savaš traži odgovor na pitanja koja mu zaokupljaju misli, ulazi u sobu intenzivne njege i sjeda pred Javuza koji se bori sa smrću.

82.ep - srijeda 14. prosinca
Kad Javuz izađe s odjela intenzivne njege, policajac koji je došao po njegovu izjavu pita na koga on sumnja. Savaš nešto poslije stiže u bolnicu, stane pred njega i pozove ga na račun zbog svega što se dotada događalo. Savaš sazna pravi razlog mržnje koju Javuz godinama gaji prema njemu i ostaje zbunjen onime što je čuo.

S druge strane, Jasemin, koja je od Savaša saznala za Džejdine susrete s Javuzom, bijesna odlazi u agenciju tražiti odgovore. Džejda pak očekuje taj razgovor i počinje provoditi svoje stručno pripremljene nove planove.

83.ep - četvrtak 15. prosinca
Palu se dojmilo zanimanje koje Džejda pokazuje za njega, ali istodobno je i zabrinut za sina Halduna. Haldun ne može ići u školu zbog sigurnosti, i u lošem je psihičkom stanju zbog stalnog straha da će ponovno biti otet, no počne se osjećati bolje kad se upozna s Džejdom.U konaku Baldarovih pak vlada uzbuđenje zbog Mustafina saslušanja. Šahnur ne zna što se događa.

84.ep - petak 16. prosinca
Čiček je zbunjena nakon poljupca s Hakanom i proživljava teške trenutke. I Hakan je zbunjen jer je makar na trenutak oslobodio osjećaje koje je do toga trenutka skrivao negdje u dubini duše i pokušavao ih zaboraviti pod krinkom prijateljstva. Dok se on bori sa svim tim mislima, Pelinin dolazak još više zakomplicira cijelu situaciju.
S druge strane, vijest da Javuz više neće moći koristiti jednu nogu u konaku Baldarovih odjekne kao bomba. Čiček je jako nesretna zbog bratova stanja. Savaš je dovede kući i majku Šahnur posebno opomene da je ostavi na miru, no Šahnur se ne može suzdržati.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju