Dok se Čičekin brat Javuz još oporavlja od šoka zbog posjeta Baldarovima, ponovno dolazi pred Savaša s iznenađenjem.

36.ep - ponedjeljak 10. listopada
Savaš donosi tešku odluku i kaže Jasemin da je oženjen s Čiček. Palino se stanje poboljšava iz dana u dan, no Fidan nije zaboravila razgovor koji je Palu doveo do srčanog udara. Šahnur kaže Čiček da Jasemin ima dijete.

37.ep - utorak 11. listopada
Šahnur misli da je Savašova i Jaseminina veza okončana i vjeruje da će ta činjenica raditi u Čičekinu korist.Kakva će biti Jaseminina reakcija na Savašovo priznanje? Hoće li oni nastaviti svojim putem unatoč tomu što je Savaš oženjen? Hoće li Savaš uspjeti nagovoriti Jasemin?Hoće li se saznati za Nazaninu i Borinu vezu? Hoće li Nazan otkriti kakav je Bora?Hoće li Čiček povjerovati Šahnurinim riječima i priznati svoju ljubav?

38.ep - srijeda 12. listopada
Šahnur je javila Savašu kako je Yavuz, ubojica Nazaninog supruga izašao iz zatovra. Yavuz izlazi iz zatvora nakon što je odslužio kaznu za ubojstvo Savaševog šogora. Yavuz je Čičekin brat, sin Ahmeta Morana. Čiček je uzrujana zbog toga.

39.ep - četvrtak 13. listopada
Yavuz se prisjeća ubojstva. Čiček se čuje s Yavuzom. Yavuz na putu u Van susretne prelijepu djevojku. U Vanu svi dočekuju Yavuza kao pravog heroja. Savaš i Yavuz se susreću.

40.ep - petak 14. listopada
Dok se Čičekin brat Javuz još oporavlja od šoka zbog posjeta Baldarovima, ponovno dolazi pred Savaša s iznenađenjem. Pala dolazi Šahnur s molbom u kojoj zahtijeva da se suoči s Ahmetom Moranom. S Javuzovim posjetom kući Nazan se potpuno zarati s obitelji i sad jedino uporište vidi u Bori. Haldunove i Mustafine nepodopštine uzrokuju ponovni izlazak starih nesuglasica između Šahnur i Ahmeta Morana na vidjelo. Mehmetova tajna se saznala, pa kako bi se osvetio, priređuje Savašu i Jasemin nevolje kojima se nisu nadali.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju