Nakon što je njezin partner u seriji proglašen napopularnijim glumcem svoje zemlje, Nurgul Yesilcay među kritičarima i javnosti također je postala najcjenjenijija glumica Turske!

Ljubav i kazna, pregled ovotjednih epizoda!

Velika popularnost serije ‘Ljubav i kazna’, koju gledatelji mogu svakodnevno gledati na Novoj TV, očito je dvoje glavnih protagonista lansirala među vodeće glumačke zvijezde Turske. Nakon što je njezin partner u seriji proglašen napopularnijim glumcem svoje zemlje, Nurgul Yesilcay među kritičarima i javnosti postaje jedna od najcjenjenijih glumica Turske. Čak je uspoređuju s renomiranom turskom veterankom Turkan Soray. Osim uloge u seriji ‘Ljubav i kazna’ Nurgul je ostvarila i mnogobrojne uloge u hvaljenim filmovima koje su je lansirale u sam vrh glumačke elite.

Lijepa glumica majka je jednog dječaka, a o odnosu sa svojim bivšim partnerom progovorila je u jednom intervjuu: ‘On je sada poznanik, nije prijatelj, on je samo Nejatov otac zbog čega se još uvijek viđamo. Govoriti o bivšim vezama nije otvorenost, nego zapravo neetičnost’.

Osim što je brižna majka kojoj je sin na prvom mjestu, glumica priznaje da joj svaka uloga predstavlja izazov. ‘Često postoje ljudi u vašem životu koji odgovaraju osobnostima uloge, tako da se poslužite njima. Na primjer za scenu u filmu "Vicdan", morala sam igrati ženu koja puno pije, a ja sam htjela da to izgleda realistično.’, izjavila je popularna glumica.

Glumica je priznala kako je u vezama poprilično egocentrična : ’Ja ne pokušavam biti netko drugi kako bih udovoljila partneru. Mora postojati kompromis, ali neću živjeti svoj život kako bi neki željeli, neka oni žive život na način koji ja želim.

U daljnjim nastavcima serije gledatelji će upoznati novog negativca Javuza (Erkan Bektas) koji će Savašu zagorčavati život. Osim toga Javuz će i posesivno voljeti Savaševu Jasemin.