Mladu glumicu Öykü Karayel gledatelji Nove TV imali su priliku pratiti u turskoj seriji 'Ljubav i novac' u kojoj glumi policijsku inspektoricu Ipek, bivšu Omerovu ljubav.

1. Kuhate li?
Öykü: Jako volim kuhati. Kuhala sam i dok smo sestra i ja živjele s roditeljima. Ondje bismo gledale emisije posvećene kulinarstvu te zatim pokušavale pripremiti jela prema receptima koje bismo vidjele. Sestra i ja i danas kuhamo u svome stanu. Ja pripremam najbolju pečenu piletinu. Neka jela sam i sama osmislila i doradila.

2. Volite li putovati?
Öykü: Obožavam putovati. Majka je znala čitave godine štedjeti kako bi nas ljeti odvela nekamo u inozemstvo. Puno sam putovala po Europi. Bila sam i u Tajlandu. Zaista je bilo lijepo putovati u djetinjstvu. Čak i danas, kada se vratim na ta mjesta, mogu naći određenu ulicu. Jako volim London. Amerika me ne zanima, onamo nisam išla.


 

3. Čuli smo da se bavite i ronjenjem...
Öykü: Već tri godine bavim se ronjenjem. Uvijek sam ronila u Kašu. Sjećam se kad sam prvi put zaranjala, bilo je fantastično. Očaralo me nešto čemu obično ne bih posvetila pozornost. Nikad nisam bila toliko uzbuđena. Dok ronim, jako sam uzbuđena.

4. Za koji nogometni klub navijate?
Öykü: Navijam za Galatasaraj. Mogla bih reći da sam vatreni navijač. Imam godišnje ulaznice za sve utakmice. Čitava naša obitelj zajedno odlazi na utakmice, i ujak, i majka i otac. Svi volimo Galatasaraj.


 

5. Imate li neku neobičnu naviku?
Öykü: Jako volim igrati Playstation. Ne znam koliko sam dobra u tome, ali svejedno volim igrati. Igram uglavnom s prijateljima.

6. Što mislite o blogovima posvećenima glumištu u Turskoj?
Öykü: Uređivanje takvih blogova nije karakteristično samo za Tursku. Puno je ljudi koji su završili glumačku akademiju i nemaju posao.


 

7. Jeste li izbirljivi po pitanju uloga?
Öykü: Ne, nisam.

Izvor: http://www.ulkehaber.com/roportaj/haber/86224-oyku-karayel-keskin-cumleler-kuran-biri-degilim