Elif je nasilu odvedena u kamionet. Ondje je ugledala Omera i doživjela veliki šok. Mislila je da je Omer odlučio prijaviti ju policiji, ali shvatila je da se prevarila. Omer još jedanput želi pomoći Elif. Sve ovisi o tome što će ona odlučiti.

23. ep.

Elif je nasilu odvedena u kamionet. Ondje je ugledala Omera i doživjela veliki šok. Mislila je da je Omer odlučio prijaviti ju policiji, ali shvatila je da se prevarila. Omer još jedanput želi pomoći Elif. Sve ovisi o tome što će ona odlučiti. Omer i Sami nude svoju pomoć Elif. Hoće li ona prihvatiti njihovu ponudu?

Elif je postala svjesna da joj Omer zapravo želi pomoći te se iznova pita je li mu oprostila. Omer je i dalje hladan prema njoj. Nemoćna da pronađe odgovore na pitanja koja je muče, Elif opet pati zbog ljubavi. Hoće li uspjeti shvatiti koje su Omerove prave namjere? Bahar dolazi u stan i nailazi Levantove kovčege. On joj govori da je između njih gotovo i napušta stan. Na Baharin upit da li se zaljubio u Elif, odgovara da ne zna je li zaljubljen u Elif, ali da u nju sigurno nije. Omer je primio vijest da je Taner mrtav. Njegova smrt prikazana je kao samoubojstvo, a Omerove kolege žele zaključiti slučaj. Omer ne vjeruje da je Taner počinio samoubojstvo. Hoće li Omer uspjeti dokazati da je Taner žrtva ubojstva?

>>>> Ljubav i novac, 10. srpnja

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju