Asli ponovno doživljava napad, no ovoga puta nakon što joj je doktorica priopćila da više nije u drugom stanju jer su morali napraviti pobačaj.

21. ep.

Asli ponovno doživljava napad, no ovoga puta nakon što joj je doktorica priopćila da više nije u drugom stanju jer su morali napraviti pobačaj. Metin vodi operaciju pranja novca, a Hatidže koristi kao dostavljača. I baš kad mu se učini da nema nikakvih problema, pojavi se Nilufer i zatraži objašnjenje od njega. Mert pokušava naći Niluferina tajnog ljubavnika te traži od oca da mu pomogne. Hoće li Tajar krenuti u potragu za Niluferinim ljubavnikom?
Istraga se nastavlja. Glavni su dokaz snimke sa sigurnosne kamere. Policija odluči ponovno ispitati Tanera, koji je pobjegao od Tajara. Iskazi i dokazi upućuju na to da je i Taner sumnjiv. Husejin je siguran da je Taner počinio ubojstva. Međutim, Omer, kojeg intuicija rijetko prevari, misli da je Taner nedužan. Nakraju se postavlja pitanje tko je počinio ta ubojstva? Hoće li Omer uspjeti doći do ubojice i pronaći dijamante? Elif Omera želi voljeti bez laži pa mu je priznala da sudjeluje u operaciji pranja novca. Omer je to loše primio, a Elif je shrvana zbog toga. Čini se da Omer nije čuo njezin tihi vapaj za pomoć. Omer je strašno razočaran, smatra da je još jedanput dopustio da ga ljubav zaslijepi i onemogući mu da vidi istinu. Omer ne zna kako da se postavi prema Elif, a Elif prima strašnu vijest. Njezina majka Zerin je umrla. Elif je ostala bez majke i opet je posve shrvana. Nakon Zerinine smrti Tajar sve uspijeva organizirati u skladu sa svojim planom te iznova dolazi u priliku da Elif stjera u kut.

>>>> Ljubav i novac, 8. srpnja


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju