Teta Nedret shvatila je da Nilufer laže Asli te je doputovala u Istanbul kako bi shvatila što se ondje događa.

40. ep.

Teta Nedret shvatila je da Nilufer laže Asli te je doputovala u Istanbul kako bi shvatila što se ondje događa. Nedret u Istanbulu očekuju velika iznenađenja. Kakav će stav Nedret zauzeti prema svemu što će ondje vidjeti i čuti?

Omer je pomogao Elif osloboditi iz pritvora. Ne želi više dopustiti da drugi upravljaju njihovim životima, te je odlučio zaprositi Elif. Zaprosio ju je u prisutnosti njihovih obitelji, a Elif je s velikim veseljem pristala. Mladi par koji napokon uspijeva pronaći sreću i spokoj u svome ljubavnome životu nije ni svjestan opasnosti koje mu se spremaju.

Teta Nedret došla je u Istanbul te pokušava saznati što se događa u životima njezinih nećakinja. Međutim, ono što je saznala posve ju je osupnulo. Smatra da je situacija izmaknula kontroli. Nilufer laže, a Elif se sprema udati za čovjeka čiju obitelj ne smatra dovoljno dobrom. Hoće li Nedret uspjeti dovesti u pitanje Omerovu i Elifinu ljubav?

Tajar je saznao da će se Elif i Omer vjenčati te je izvan sebe od ljutnje. Misli da će Omer svojoj dragoj za vjenčanje pokloniti njegovo utamničenje, ukoliko se oni uistinu vjenčaju. Odlučio je pozvati Husejina i narediti mu da Omera i Elif zaustavi u njihovu naumu. Hoće li Husejin, koji ne zna bi li se priklonio Tajaru ili pomogao bratu da bude sretan, i ovaj put pognuti glavu pred Tajarom?

 

>>>> Ljubav i novac, 4. kolovoza

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju