Elif je izmorena zbog potrage za Nilufer i Omer je na svaki način pokušava utješiti. Njegova obitelj sumnja u njihovo prijateljstvo. Omer priznaje svojoj majci da je Elif Ahmedova kći.

11. ep.

Elif je izmorena zbog potrage za Nilufer i Omer je na svaki način pokušava utješiti. Njegova obitelj sumnja u njihovo prijateljstvo. Omer priznaje svojoj majci da je Elif Ahmedova kći. Čidem susreće Pelin na ulici i optuži je da je ona kriva za to što Arda želi rastavu. Pelin joj govori da nema ničega između njih, ali Čidem ne posustaje. Elif se vraća na posao u holding, gdje Levent prezentira Asli, Elif i Bahar odličan projekt zbog kojeg ga Asli ponovno zapošljava.

Omer se nalazi s Husejinom i kaže mu detalje Elifinog slučaja. Husejin ga moli da bude na oprezu jer se brine za njega. Mert je zabrinut za Nilufer i govori Zerin da je ona u San Franciscu i Zerin moli Asli da joj istog trena kupi karte za New York jer joj njezin majčinski instinkt govori da nešto nije u redu. Fatma saznaje za Omerovu i Elifinu vezu iz novina i odlazi do Omerove obitelji bijesna i razočarana i kaže im da ne želi više imati posla s Omerom.

Metin pokazuje Nilufer snimku na kojoj Elif pere novac u njegovo ime i Nilufer je šokirana. Metin joj se povjeri i priznaje joj da je zaljubljen u nju. Elif je dobila novu video poruku i Omer iz nje uspije izvući ključan trag. Radi toga prolaze cijeli grad, no naposlijetku uspijevaju otkriti gdje se točno nalazi Nilufer. Elif želi istog trena krenuti, no Omer je upozorava da moraju biti oprezni.

>>>> Ljubav i novac, 24. lipnja

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju