Omer je udario Alija i tako krenuo na put bez povratka. Ali ne namjerava odustati od svoje namjere da Omera udalji s dužnosti te odmah kreće u akciju. Omeru su oduzete sve ovlasti i udaljen je s dužnosti kojoj je posvetio čitav svoj život.

29. ep.

Omer je udario Alija i tako krenuo na put bez povratka. Ali ne namjerava odustati od svoje namjere da Omera udalji s dužnosti te odmah kreće u akciju. Omeru su oduzete sve ovlasti i udaljen je s dužnosti kojoj je posvetio čitav svoj život. Odlazi k šefu koji ga umiruje i kaže mu da su se očito opasno približili istini ako se zločinci toliko trude zataškati svoja nedjela. Omer se zaklinje da će uhititi Tajara i Alija koji su ga doveli u ovaj položaj. Elif upozorava Nilufer da im je Metin neprijatelj. Ubrzo nakon toga, Metin je sestrama Elif i Nilufer priredio dva iznenađenja. Nije ni svjestan da će mu upravo to poslije biti kamen spoticanja. Priprema sve što je potrebno za odlazak u Rim.
Tajar je dobio što je želio te je vrlo zadovoljan. Međutim, kad pred svojom kućom iznenada ugleda Omera, poludi od ljutnje. Tajar zove Husejina i traži da odvede Omera koji ga budno motri. Samo jedna osoba može udaljiti Omera od Tajarove kuće. Hoće li Omer od nje tražiti da mu pomogne?

>>>> Ljubav i novac, 20. srpnja