Husejin je od Tajara saznao da je Omer počeo sumnjati na njega i da ga pokušava natjerati u stupicu. Ta ga je spoznaja posve shrvala.

50. ep.

Husejin je od Tajara saznao da je Omer počeo sumnjati na njega i da ga pokušava natjerati u stupicu. Ta ga je spoznaja posve shrvala. Obruč oko njega počeo se stezati. Husejin se želi suočiti s Omerom, a Omer ga posvuda traži. Hoće li Omer uspjeti doći do Husejina i razgovarati s njime? Kakav će biti Husejinov posljednji potez? Melike je uhićena zbog napada na Husejinovu drugu ženu. Husejin to saznaje i odlazi po nju u policijsku postaju. Što će ga tamo dočekati? Nedret i dalje nastoji razdvojiti Elif od Omera i Elif okrenuti protiv Ipek. Elif je otišla u Ardin stan kako bi razgovarala s Omerom. Iz Ipekina je ponašanja zaključila da ona i dalje nešto osjeća prema Omeru.

Serhatovi ljudi žele ubiti Ipek i oteti joj sina. Hoće li Omer i ostali uspjeti spasiti Ipek? Tajar je shvatio da neće moći obuzdati Serhata te ga se odluči riješiti kako ne bi propjevao. Za to mu je potrebna Metinova pomoć. Njih dvojica dogovorili su se ubaciti svoje ljude u Serhatovu ćeliju kako bi ga ubili. Hoće li Tajar uspjeti ubiti Serhata?
Nilufer je od Merta saznala da je Tajar počeo sumnjati na nju. Unatoč tome odlučna je u nakani da otvori Tajarov sef i Omeru preda CD koji traži. Hoće li Nilufer naposljetku otvoriti sef i pronaći CD? Husejin doživi tešku prometnu nesreću. Hoće li Husejin preživjeti? Kako će Omer reagirati na šokantnu vijest?

>>>> Ljubav i novac, 18. kolovoza