Omer je uvjeren da je Tajar odgovorna za Tanerovu smrt. I dok provodi istragu u vezi s tim ubojstvom, uspijeva saznati da je Pinar bila prepuštena smrti na jahti nasred mora. Omer je shvatio da će morati promijeniti svoj pristup ako želi uhititi Tajara.

26.ep.

Omer je uvjeren da je Tajar odgovorna za Tanerovu smrt. I dok provodi istragu u vezi s tim ubojstvom, uspijeva saznati da je Pinar bila prepuštena smrti na jahti nasred mora. Omer je shvatio da će morati promijeniti svoj pristup ako želi uhititi Tajara. Hoće li Omer uspjeti u svome naumu i šokirati Tajara? Husejin odlazi u posjet svojoj drugoj supruzi i sinu te ondje shvati da dijamanti nisu na mjestu kamo ih je spremio. Primoran je naći dijamante i osobu koja ih je uzela. Hoće li Husejin uspjeti pronaći tu osobu i iznova doći u posjed dijamanata?

Omer je Tajaru posve otvoreno rekao da ga vreba, što je izludilo Tajara. Naređuje zapovjedniku Aliju da upozori Omera, ali nipošto ne želi stati na tome. Treba mu bolje rješenje s pomoću kojeg će se otarasiti Omera, stoga od Alija i Husejina traži da mu pomognu. Kakav je to novi plan Tajar smislio za Omera? Omer čeka da se Tajar počne ishitreno ponašati i napravi pogrešku, a u međuvremenu pokušava naći osobu koja je odgovorna za Tanerovo ubojstvo. Ovaj put pomoći će mu i Husejin i pružiti mu svoju potporu. Arda, Pelin, Omer i Husejin kreću u akciju i tragaju za poveznicom s Halilom koji je u zatvoru ubio Tanera i Tajara.

>>>> Ljubav i novac, 15. srpnja