Omer je spasio Jagiza, ali Serhat želi da mu ga Omer preda u zamjenu za Elif. Serhatov prijedlog posve izludi Omera. Uvjeren je da Tajar ima prste i u tome.

48. ep.

Omer je spasio Jagiza, ali Serhat želi da mu ga Omer preda u zamjenu za Elif. Serhatov prijedlog posve izludi Omera. Uvjeren je da Tajar ima prste i u tome. Hoće li Husejin uskoro shvatiti da Omer zna da radi za Tajara? Omer ne namjerava ostaviti nedužno dijete u rukama čovjeka kakav je Serhat te razmišlja kako da spasi Elif i pritom ne bude prisiljen prihvatiti Serhatove uvjete. Serhat je nazvao Omera i dopustio Elif da razgovara s njime. Serhatovi ljudi budno motre svaki Elifin pokret, ali ona uspijeva otkriti Omeru pojedinosti vezane uz mjesto na koje je dovedena. Omer smjesta kreće u potragu za lokacijom na kojoj se Elif nalazi. Hoće li Omer spasiti Elif a da pritom ne dopusti da Jagiz dospije u Serhatove ruke?

Husejin je odlučio baciti memorijsku karticu na kojoj se nalaze dokazi, ali shvatio je da ju je izgubio. Melike pokušava dokučiti značenje svega što se nalazi na kartici. Unatoč pritisku koji Husejin radi na nju, neće mu reći da je kartica kod nje. Nakon razgovora s Tajarom, Husejin shvaća da je stjeran u kut. Tajar mu kaže da je jedino sigurno rješenje to da ubije Elif te da Omer za njezinu smrt neće kriviti njih ako Elif umre dok je u Serhatovim rukama. Hoće li Husejin poslušati Tajara i ubiti Elif?

>>>> Ljubav i novac, 14. kolovoza
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju