Asli je privedena pod sumnjom da je ubila Ahmeta, što ona žestoko poriče. Omer i Pelin misle da Asli nije ubojica jer je presitna da bi mogla ubiti Sibel i odvući je u auto, no Husejin i Arda se ne slažu s njim.

17. ep.

Asli je privedena pod sumnjom da je ubila Ahmeta, što ona žestoko poriče. Omer i Pelin misle da Asli nije ubojica jer je presitna da bi mogla ubiti Sibel i odvući je u auto, no Husejin i Arda se ne slažu s njim. Odlaze je ponovno ispitati da saznaju je li imala pomoćnika, no ona i dalje ne želi priznati. Omer kasnije ispituje Tanera gdje je bio te večeri. Taner se prisjeća te večeri i da je bio s Pinar, no ne želi to reći Omeru. Omer naslućuje u čemu je stvar, no Taner ne želi priznati i moli Omera da ne kaže Asli da su on i Pinar ljubavnici.

Levent je došao s Bahar i pokušava se na suptilan način približiti Elif, no ona ne reagira na to. Kasnije Levent dolazi na klupicu na kojoj Elif sjedi i razgovara s njom. Ne znaju da ih Omer potajice gleda. Metin i Tajar se kasnije sastaju i Tajar ga pita što je s onim tajnim adutom koji je imao protiv Elif, no Metin mu govori da zaboravi na to. Omer doznaje dodatne informacije o Asli i odlazi je ispitati. Ona mu tada priznaje da je trudna i da je te večeri imala grčeve i otišla je u bolnicu. Njezina trudnoća je razlog zašto nije pila ljekove. Omer je obećao Asli da neće reći obitelji razlog i zato ne želi reći ništa Elif, a ona je ljuta na njega jer se ponaša tvrdoglavo.

Asli je puštena na slobodu i od sreće Elif Omera zagrli i on joj oprezno uzvrati zagrljaj. Elif mu se ispričava za to što je mislila da ju je izdao, na što joj on govori da joj ništa ne zamjera i da su oni prijatelji, što nije ono što je Elif željela čuti. Fatma i Hatidže nalaze se s Metinom i Hatidže mu kaže da želi preuzeti posao koji je njezina sestra radila jer im treba novac za očevu operaciju, no Metin ih odbija. Hatidže je uporna i na kraju Metin odlazi bez riječi.

>>>> Ljubav i novac, 2. srpnja


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju