'Nisam razmišljao o tome što ću biti kad narastem. Do dvadesete godina bio sam posve bezbrižan. Bio sam toliko opušten da nisam ni maštao o budućnosti. Sad vidim da je to za nas bilo vrlo loše.'

Atraktivan glumac Emre Kizilirmak, koji privlači pozornost ulogom u seriji 'Ljubav i novac', koju gledatelji imaju priliku pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV, u intervjuu govori o tome kako je došao u Istanbul, kako se počeo baviti glumom i još puno drugih stvari o sebi.


1. U seriji Ljubav i novac glumite Leventa. Kakav je Levent?
Emre: U prvoj sezoni gledatelji ne znaju puno o Leventovoj prošlosti. Možda će im druga sezona dati bolji uvid u to.

2. Bahar želi zavesti Levent, što joj polazi za rukom. Ne mislite li i vi da je riječ o bolesnom odnosu?
Emre: Bahar je zaljubljena u Leventa, ali je ujedno i pohlepna i ambiciozna. Toliko je pohlepna da se često dovodi u opasnost. Scenarist je osmislio naše likove koji se upetljaju u priču o pranju novca i koji s pomoću novca koji im ne pripada stanu na put drugima koji se vole.

3. Što vi mislite o tome?
Emre: Mislim da serija 'Ljubav i novac' ima sjajan scenarij u koji se naši likovi odlično uklapaju.

4. Čuo sam da ste se u mladosti bavili glazbom. Zašto niste upisali Glazbenu akademiju?
Emre: Imao sam agresivnog učitelja koji me podučavao u svojoj kući. Bio sam prilično talentiran i imao sam izvrstan sluh. Imao sam samo 12 godina kad sam se počeo pripremati za akademiju. Jednog sam dana otišao k svome učitelju na poduku, a on je počeo vikati na mene. Ne mogu se sjetiti jesam li tog dana na poduku došao neispavan ili sam zakasnio. Nisam to mogao podnijeti pa sam otišao. Učitelj je vikao za mnom, ali već sam bio daleko. Toga sam dana odustao od priprema za akademiju. Otac mi je nakon toga kupio gitaru. I baš dobro da je to učinio jer i danas sviram tu istu gitaru.5. Jeste li svirali gitaru u javnosti?

Emre: Naravno. S prijateljima sam znao svirati i pjevati u blizini rive u Izmiru. Obično bismo čekali da dođu djevojke, i baš kada bi nam se približile, mi bismo počeli svirati i pjevati. Djevojke bi nas zaobišle u širokom luku (smije se). Tako smo počeli stvarati svoje pjesme. Poslije smo osnovali grupu. Na proljetnim zabavama Egejskog sveučilišta nastupali smo kao predgrupa.

6. Kad ste shvatili da biste se mogli početi baviti glumom?

Emre: Nakon što sam pogledao dva filma koja su mi i danas najdraža. Riječ je o filmovima 'Tjelohranitelj', u kojem glavnu ulogu igra Whitney Houston i 'Hrabro srce'. Film 'Tjelohranitelj' me oduševio zato što je to prvi film koji sam pogledao u kinu. Film Hrabro srce smatram pravim umjetničkim djelom. Tijekom gledanja tog filma sav sam se naježio. Zbog ta dva filma počeo sam maštati o glumačkoj karijeri. S vremenom sam život počeo usmjeravati prema glumi. Priključio sam se glumačkoj družini na fakultetu i polako se počeo upoznavati s daskama koje život znače.

7. Što ste željeli biti u djetinjstvu?
Emre: Mojoj generaciji roditelji su sve omogućili i zato mi život u djetinjstvu nije bio težak. Nisam razmišljao o tome što ću biti kad narastem. Do dvadesete godina bio sam posve bezbrižan. Bio sam toliko opušten da nisam ni maštao o budućnosti. Sad vidim da je to za nas bilo vrlo loše. Sve nam je bilo nadohvat ruke i to nas je učinilo lijenima, a naša kreativnost je otupila.


Izvor: http://www.roportajgazetesi.com/emre-kizilirmak-roportaji-c2355.html